Ventil motorizat cu 3 cai pentru Solar - ORKLI

 

Ventil_motorizat_3_cai_1_tol   VENTIL MOTORIZAT CU 3 CAI ORKLI SOLAR 1"
   
  Tensiune de functionare 220V 50Hz
  Motor histerezis: tensiune 220V
  Temperatura de lucru: -20°C pana +160°c
  Presiune maxim. lucru: 10bar
  Corpul ventilului: alama
  Concentratie Glykol: 50% + 50% apa
  Racorduri: filet interior de 1"
  Schimbare pozitie pasiva: arc
  Lungime cablu 3x0,75: 0,60 m
  Greutate: 900g
  Garantie: 2 ani
  Nr. Art: W-1893
   
Ventil motorizat cu 3 cai - Instalatii solare   Numai 71,30 euro fara TVA
 
Descriere:

Vana motorizata cu 3 cai pentru instalatii solare. Ventilele motorizate cu 3 cai, care sant numite tehnic ventilele de redirectionare, sunt supape de deviere actionate de un motoras electric. Ventilul motorizat cu 3 cai are un orificiu de intrare AB care este alimentarea circuitului inchis și două ieșiri A și B. în generall la sisteme solare, pozitia B este accesul fluidului atunci cand ventilul este fara tensiune. In momentul in care ventilul motorizat primeste tensiune, motorul va deschide calea A și v-a inchide implicit calea B. Daca doriti ca ambele cai A si B sa fie simultan deschise, puteti actiona tija metalica MAM in pozitia ON si cele doua cai A + B vor fi simultan deschise. Folosind ventilul motorizat cu 3 căi ORKLI SOLAR, puteți realiza maximul de eficienta din instalatia solara termica de pe acoperisul dvs.

         
MODUL DE FUNCTIONARE A VENTILULUI MOTORIZAT " ORKLI SOLAR " CU 3 CAI PENTRU INSTALATII SOLARE
Ventil_motorizat_cu_3_cai_AB-B   Ventil_motorizat_cu_3_cai_AB-A   Ventil_motorizat_cu_3_cai_AB-A+B
         

Operare automata B

Fără tensiune 220V, antigelul curge de la intrarea AB catre evacuarea B

 

Operare automata A

Cu tensiune 220V, antigelul curge de la intrarea AB catre evacuarea A

 

Operare manuala AB

Cuplare manuala (MAN). Antigelul curge de la intrarea AB catre A si B

 

Utilizarea vanelor cu 3 cai
Ventile cu 3 cai de comutatie sau de derivatie folosite cu succes la instalatiile solare termice. Alte aplicatii ale ventilului motorizat cu 3 cai ar fi la reglementarile la sistemele de incalzire, apa calda menajera, si aer conditionat. Ventilul motorizat inchide si deschide supapa electromagnetica in mod automat dar aceasta supapa poate fi comutata si manual de pe o pozitie pe alta. Firma Orkli ne furnizeaza produse de calitate foarte buna cu preturi atractive. Ventilele motorizate cu 3 cai sau supapele de redirectionare zonale de la firma ORKLI sunt supape care au un orificiu de intrare (AB) si doua ieșiri A și B. In special pentru sistemele solare termice pozitia A fara tensiune de alimentare este inchisa. iar cu tensiune pozitia B se deschide.

Temperatura de la -20 ° C la 160 ° C
Atunci când se utilizeaza un ventil de deviere Orkli de 1 tol cu 3 cai, trebuie retinut ca presiunea maxima de funcționare nu trebuie sa depaseasca 10 bar, deoarece acest lucru poate duce la incertitudini si functionari incorecte. De asemenea, trebuie respectat intervalul de temperatura la care lucreaza acest ventil motorizat cu 3 cai care este intre de -20 ° C - 160 ° C. Acesta temperatura de lucru nu trebuie depasita. Pentru a garanta fiabilitatea returnarii mediului, aceasta se efectuează prin intermediul forței arcului în supapa cu trei căi Orkli 1 inch. Această supapă cu 3 căi Orkli 1 inch nu face nicio distincție între sistemele solare și circuitele de încălzire. Acesta poate fi opțional furnizat cu un filet interior sau exterior. Acest lucru asigură că acesta poate fi instalat optim.