Trusa de bercuit teava flexibila de inox

Trusa de bercuit speciala pentru teava flexibila de inox izolata si neizolata. Acesta este un dispozitiv profesional recomandat firmelor care lucreaza in mod frecvent cu teava flexibila izolata sau neizolata. Trusa folosita cu succes la ansamblarea instalatiilor solare sau instalatiilor de incalzire sau racire. Va rog sa urmariti imaginile de mai jos unde puteti vedea sistemul de bercuire a tevilor flexibile in etapele de bercuire succesibile. Aparatul de bercuit teava flexibila este usor de utilizat si va garanteaza racorduri cu etansare de 100% la toate tipurile de teava flexibila gofrata. Scula pentru teava flexibila de inox

 
Trusa_de_bercuit_otel_zincat  

DISPOZITIV DE BERCUIT

Material: otel zincat

1 x Bercuitor (ciocan de bercuit)

1 x Bacuri de bercuit DN12 - DN16

1 x Bacuri de bercuit DN20 - DN25

Livrare numai in set complet

 

Pret fara TVA 108,0 euro
 
teava_flexibila   Trusa_de_bercuit-debitare   Trusa_de_bercuit-dupa_bercuire
 
Trusa_de_bercuit-piulita   Trusa_de_bercuit-bercuire   Trusa_de_bercuit-inel_siguranta
 
teava flexibila   Trusa_de_bercuit-montaj_niplu   Dispozitiv de bercuit teava de inox flexibila
 

Trusa de bercuit teava flexibila gofrata de inox. Dispozitiv de bercuit cu bacuri pentru teava flexibila de inox. Aparatul de bercuit este folosit pentru asamblarea profesionala a tevilor de inox izolate sau neizolate. Bacurile pentru bercuire au 4 dimensiuni: DN12 - DN16 si DN20 - DN25. Acest instrument numit "Trusa de bercuit" pentru bercuirea tevilor flexibile de inox ondulat este absolut necesar la montajul instalatiilor solare. Cu aceasta trusa se realizeaza scaunul de asezare a garniturilor de klingerit pentru etansarea corecta si sigura a racordurilor de la circuitul hidraulic inchis cu glicol. Modul in care se realizeaza bercuirea tevilor flexibile este foarte simplu.

Cum se bercuieste. Se taie teava flexibila gofrata cu o rola obisnuita care se foloseste in mod curent la debitarea teavilor de cupru. Se introduce piulita pe teava care vreti sa o bercuiti. Atentie daca nu puneti piulita pe teava inainte de bercuire, dupa bercuire piulita nu mai intra pe teava ! Se selecteaza bacul cu dimensiunea tevii si se prinde teava pe al doilea onduleu de la marginea tevii. Se introduce bacul cu teava prinsa in interiorul lui in trusa de bercuit si se inpinge pana in pozitia maxima. Se aplica 2-3 lovituri cu ciocanul trusei printr-o miscare liniara. Simplu ... ati realizat operatia de bercuire. Simplu si fara complicatii. Cu siguranta o sa reusesti. INCEARCA !!!

Trusa de bercuit pentru instalatii profesionale. Metoda rapida si eficienta de montaj a instalatiilor solare se poate realiza numai cu teava flexibila de inox izolata si binenteles trusa de bercuit cu bacuri. Trusa de bercuit teava flexibila izolata si neizolata. Dispozitivul de bercuit este o trusa de mare importanta pentru cei ce executa montaje si instalatii cu teava flexibila de inox. Trusa de bercuit are in componenta bacuri de bercuit de DN12-16 si DN20-25 rolala de debitat teava flexibila, set fittinguri (piulita, siguranta garnitura) de diferite dimensiun ramane sa le comandati separat.

Sistemul de racordare si ansamblare corect al tevilor flexibile de inox gofrate, in modul profesional se poate realiza numai prin utilizarea acestei metode de bercuire. Exista desigur si alte metode prin care se poate realiza bercuirea tevilor flexibile fara acest dispozitiv special si costisitor, dar informatiile le primiti odata cu achizitionarea produselor de la firma noastra. Daca sunteti instalator si lucrati cu acest tip de teava flexibila izolata nu ezitati sa achizitionat acest dispozitiv de bercuire. Costa ceva dar merita. Va usureaza munca foarte mult.

Nedavi Solar