Suporti pentru panouri solare

 

SUPORTI DE INOX PENTRU MONTAJUL PANOURILOR SOLARE TERMICE SAU FOTOVOLTAICE
 

Suporti speciali de inox pentru ansamblarea panourilor solare termice si fotovoltaice pe acoperisuri inclinate sau plane. Firma noastra va ofera cele mai bune variante de suporti pentru montajul panourilor solare termice sau fotovoltaice pe acoperisuri plane sau terase, sau acoperisuri inclinate placate cu tigla, tabla, carton sau alte materiale. Va rog sa selectati si sa alegetii tipul de suport care credeti ca pentru locatia d-voastra este potrivit. Va oferim suport tehnic pentru configurarea sistemului solar pentru apa calda sau energie fotovoltaica. Sunt convins ca veti gasi suportii potriviti pentru acoperisul sau terasa d-voastra. Ne puteti contacata pe mail sau telefonic daca doriti informatii suplimentare referitoare la modul de ansamblare a suportilor pe acoperis placat cu tabla sau tigla. Suport de inox

Suporti pentru tigla de inox 1.4404 pentru montajul panourilor solare termice si fotovoltaice. Suporti de acest tip se utilizeaza la montajul panourilor solare termice sau fotovoltaice pe acoperisuri inclinate placate cu tigla. Profilul suportului este special modelat pentru toate tipurile de tigla existente in Romania. La montajul suportilor pentru tigla poate o sa fie necesar sa interveniti si sa ajustati usor tigla care acopera suportul. Suporti pentru panourile solare au o constructie robusta si au fost testati la diferite sarcini de rezistenta. Forma lor speciala permite motajul panourilor solare pe acoperis placat cu tigla fara riscul de a ramane zone descoperite sau zone fara etansare dupa montaj. Suporti pentru panouri solare se pot achizitiona direct de la sediul firmei noastre sau prin comenzi telefonice sau online. Avem pe stoc cantitati destul de mari pentru a putea onora comenzile dvs.

Suporti pentru tabla. O alta categorie de suporti speciali pentru montajul panourilor solare sunt suporti pentru acoperisuri placate cu tabla. Acesti suporti speciali de inox pentru monajul panourilor solare pe acoperisuri placate cu tabla sunt folositi cu succes la toate tipurile de instalatii solare. Sistemul de montaj folosind acesti suporti pentru acoperisuri placate cu tabla, garanteaza buna etansare datorita garniturilor din EPDM cu profil special. Fara acesti suporti speciali pentru acoperisuri placte cu tabala, instalatia solara termica sau fotovoltaica poate fi deficitara in functionare. Ce vreau sa spun este faptul ca o instalatie solara montata pe un acoperis cu tabla trebuie sa fie functioneze fara probleme iar elementele de etansare sa fie perfecte si sa nu creeze propietarului probleme. Folositi cu incredere aceste sisteme de montaj profesional. Firma Nedavi Solar va ofera o gama larga de produse si accesorii de calitate superioara pentru instalatii solare.

 
suport_westech
Suporti pentru panouri solare suport de inox pentru tigla suport tabla
suporti pentru acoperis tabla Suport de compensare a unghiului
Suporti pentru panouri solare
       
SUPORT TERASA / PLAN SUPORT ACOPERIS TIGLA SUPORT ACOPERIS - TABLA - SUPORT COMPENSARE UNGHI
       
suporti pentru terasa plan suport de tigla suport de tabla Suport de compensare unghi
 suport pentru panouri fotovoltaice
 

Suporti speciali pentru montajul panourilor solare. Aceste elemente sunt necesare pentru ansamblarea panourilor solare pe terase sau acoperisuri plane placate cu tabla sau cu tigla. Pentru acoperisuri inclinate placate cu tabla sau tigla exista deasemeni suporti speciali din inox. Suportii comercializati de firma noastra sant suporti din otel inoxidabil si au o constructie foarte robusta. Forma si geometria suportilor asigura o etansare perfecta in locurile unde ei se monteaza. Suporti de inox pot fi folositi pentru montajul panourilor termice sau a panourilor photovoltaice.

NEDAVI SOLAR