Panouri fotovoltaice si accesorii de montaj

Produse fotovoltaice si accesorii de montaj. Firma noastra este specializata pentru importul si distributia instalatiilor solare in romania. Dupa cum bine stiti atunci cand vorbim de instalatii solare ne referim la cele doua categorii de instalatii. Instalatii termice si instalatii fotovoltaice. Pentru cei care inca nu au o imagine in acest domeniu incercam in cateva cuvinte sa facem usor de inteles ce inseamna "instalatie solara termica" si ce inseamna "instalatie solara fotovoltaica". Pentru instalatiile termice folosim panouri solare plane sau cu tuburi vidate, iar energia solara este transformata in energie termica mai exact pentru incalzirea apei. Pentru instalatiile fotovoltaice folosim panouri fotovoltaice iar energia solara este transformata in energie electrica, care poate fi stocata in acumulatori sau injectata in reteaua nationala. Depinde de tipul de instalatie fotovoltaica. Instalatie Off-Grid = stocare in baterii. Instalatie On-Grid = injectarea energiei electrice in retea

                 
Panouri fotovoltaice   controler   Baterie cu GEL-55AH-12V   Invertoare off grid   SB 3000 TL-21.
Panouri fotovoltaice   Controller   Baterii / Acumulatori   Invertoare OFF GRID   Invertoare ON GRID
                 
Sistem fotovoltaic  1000 W   retea   mufe MC4_fotovoltaic   elemente de montaj   frigidere12V
Fotovoltaic cu baterii   Racordare la retea   Montaj electric   Infrastructura montaj   Frigidere 12V / 24V
                 
Elemente de montaj.               Becuri cu LED
Accesorii de montaj               Becuri - LED
 

Pe aceasta pagina va przentam componente si accesorii pentru instalatii fotovoltaice. Cand vorbim de energia fotovoltaica, adica energia electrica produsa de panourile fotovoltaice din nou trebuie sa desprindem doua grupe din punct de vedere al configurarii si utilizari. Sisteme fotovoltaice "Off Grid" si sisteme fotovoltaice "On Grid". Sistemele Off Grid sunt sisteme cu stocarea energiei electrice in baterii. Sistemele On Grid sunt sistemele fotovoltaice cu injectarea energiei electrice in retea.

Panourile fotovoltaice policristaline si panouri fotovoltaice monocristaline. Vorbim de panouri fotovoltaice de constructie diferita si randament diferit. Panouile monocristaline au randament mai bun decat panourile policristaline. Trebuie bine precizat ca eficienta sau randamentul se refera la cantitatea de energie electrica obţinuta pe metru patrat de panourile fotovoltaice si nu la eficienta economica sau de exploatare cum de multe ori se interpreteaza.

Controller sau dispozitiv de control a incarcarii fotovoltaice. Aparat indispensabil in sistemele de energie fotovoltaica OFF-GRID. Rolul unui regulator de incarcare MPPT sau PWM, este de a nu depasi tensiunea maxima admisa a bateriilor solare si de a proteja impotriva descarcarii profunde a acestora. Controllerul de incarcare a bateriilor se utilizeaza in sisteme fotovoltaice off-grid, care coordoneaza functiile si protectia panourilor fotovoltaice si a bateriilor.

Baterii cu gel (tehnica moderna gel), Westech Solar Germany. Acumulatorii sunt absolut fara întretinere si au un ciclu de functionare de mare capacitate. Calitate superioara si performanta si in utilizare. Stabilitate mare in cicluri, constructie robusta, functionare fara mentenanta. Durata de viata pana la 12 ani. Rata de auto-descarcare este de mai putin de 3% pe luna. Durabil si rezistent iar materialul carcasei rezistent la îmbatrânire. Caracteristici: baterie cu gel, sigilata si incarcata. Extrem de durabile, în conditii de exploatare corecta.

Sisteme de montaj, accesorii si elemente de inbinari pentru sisteme fotovoltaice. Va oferim materialele si accesorii necesare montajului de panouri fotovoltaice pe acoperisuri inclinate placate cu tigla, tabla, sau alte materiale clasice folosite la acoperisul cladirilor. Kituri de montaj pentru panourile fotovoltaice sau elemente separate oferite de firma noastra.

Instalatiile solare cu panouri fotovoltaice, economisesc 100% din necesarul de energie electrica !