Grupuri de pompare instalatii solare

Made in Germany.

Pompe pentru instalatii solare termice. Grupuri de pompare HE electronice cu turatie variabila comandate de automatizari cu functie PWM. Atentie ! Termenul de PWM vine din limba engleza de la Pulse Witdh Modulation si inseamna ca avem un semnal modulat in latimea impulsurilor de comanda. Pompele functioneaza numai cu controller special pentru acest tip de pompe. Pe site-ul nostru gasiti o gama bogata de automatizari compatibile cu aceste grupuri de pompare.

     
GRUP POMPARE GRUNGFOS UPM3 GRUP DUDLU GRUNGFOS PM2 GRUP DUBLU GRUNGFOS UPM3
Pompa_UPM3_Solar Grup_pompare_Grundfos_PM2_2-12 Grup_pompare_solar_Grundfos-UPM3_15-75
173,0 euro fara TVA 185,0 euro fara TVA 190,0 euro fara TVA
 
 
TACOSOL ER HE- fara grup sig. TACOSOL ER HE+ grup sig. GRUP DUBLU TACOSOL ZR HE
Grup_pompare_TacoSol_ER_HE Grup_pompare_TacoSol_ER_HE_SIG Grup_pompare_TacoSol_ZR_HE
178,0 euro fara TVA 196,0 euro fara TVA 219,0 euro fara TVA
     
     
STATIE SOLARA TACOSOL - EU 21 MODUL DE PREPARARE APA CALDA GRUP SOLAR INSTALATII MARI
statie_solara_taconova-eu21 Modul_preparare_apa_calda Grup_pompare_instalatii_solare_mari
324,0 euro fara TVA 1.009,0 euro fara TVA 415,0 euro fara TVA
     
     
POMPA WILO STRATOS PARA 25 / 1-9 POMPA REZERVA GRUNDFOS 15-60 POMPA REZERVA GRUNDFOS 15-105
Wilo_Stratos_25_1-9 Pompa Grundfos 15-60 Pompa de rezerva Grundfus 15-105
239,0 euro fara TVA NU ESTE DISPONIBIL 129,60 euro fara TVA
 

Pompe sau grupuri de pompare pentru instalatii solare. Grupurile de pompare pentru instalatiile solare sunt echipate cu pompe speciale, care au distanta intre flanse de numai 130 mm si care rezista la temperaturi inalte. Pompele sunt cu turatie variabila GRUNDFOS SOLAR care rezista la temperaturi inalte. Temperatura maxima de lucru a grupului de pompare pe tur poate ajunge la peste 160°C iar temperatura maxima de lucru pe retur (partea unde se afla pompa) este de maximum 110°C, ( Pompa Grundfos Solar rezista scurt pana la 130°C ) Presiunea maxima de lucru a grupului de pompare este de 8 bar. Ventilul de siguranta cu care este echipat grupul de pompare este reglat fix la 6 bar. Statiile de pompare pentru instalatiile solare pot fi simple sau duble in functie de aplicatiile lor. Important este faptul ca aceste pompe economice cu turatie variabila functioneaza numai cu automatizari care au functia de PWM. Fara acest tip de controller care da impuls de functionare in functie de cei doi senzori pompa NU FUNCTIONEAZA. Daca bagati pompa pe direct in priza pentru test sa zicem pompa NU se invarte. Acest tip de pompa necesita impulsuri pentru turatie.

Grupurile de pompare pe care noi le comercializam sunt echipate cu termometre pentru controlul temperaturii si manometre pentru controlul presiunii din instalatie. Pentru controlul sistemului hidraulic si a lichidului din circuitul inchis grupurile de pompare sunt dotate cu debitmetre reglabile. Aparatele de control au o exactitate de +/-10%. din valoarea masurata. Componentele pompei sunt din inox alama si plastic. Garniturile de etansare sunt din materiale speciale cu rezistenta la temperaturile inalte. Pompele de recirculare cu care care sunt echipate grupurile de pompare comercializate de noi sant: Grundfos PM2 15-105, Grundfos PM2 15-65 sau Grundfos UPM3 15-75 si sunt prezentate in 4 variante: 1,5-6,0 l/min; 2,0-12,0 l/min; 4,0-16 l/min; 8,0-28 l/min. Diferentele de debit sunt controlate de un debimetru din alama si borosilikat care are posibilitatea de reglaj a debitului (viteza) de circulare a lichidului in instalatie. Grup pompare solar Oradea

Incepand cu 1.08.2015, pompele de inalta eficienta si cu turatie variabila sunt obligatorii in Europa. HE - reprezinta simbolul pentru aceasta clasa de pompe mai exact sunt pompe electronice cu turatie variabila. Importul din China, comercializarea sau producerea pompelor clasice in Europa este interzis prin lege Europeana. Din acest motiv noi comercializam numai pompe electronice cu turatie variabila, care sunt intradevar pompe realizeaza economii importante in functionare. Pompele cu turatie variabila sunt utilizate pentru circulatia fluidului solar in instalatii pentru preparare apei calde menajera si aport la incalzire. Utilizand cel mai mic consum de energie electrica aceste pompe HE sunt folosite cu succes la instalatiile solare. Grupul de pompare  gestioneaza automat viteza de trecere si debitul anticelului in instalatiile solare, in functie de temperatura, astfel instalatia solara va functiona la un randament maxim. Eficienta energetica ridicata.

Neadavi Solar Oradea