Panouri solare pentru apa calda Westech

PANOURI SOLARE TERMICE DIFERITE

Westech Solar - Producator de panouri solare termice pentru prepararea apei calde menajere si aport la incalzire. Panourile solare Westech sunt panouri solare cu tuburi vidate de tip HEAT PIPE. Tubul vidat se compune din doua tuburi de sticla concentrice intre care este format vid. Tubul din exterior are diametrul de 58 mm si lungimea de 1800 mm, este transparent si este construit dintr-o sticla foarte rezistenta la intemperii si factori externi. Tubul din interior este acoperit de o suprafata absorbanta de culoare inchisa care colecteaza energia termica solara si o transmite mai departe prin lamele de aluminiu catre tubul de cupru numit heat pipe. Vidul dintre cele doua tuburi reduce la minimum pierderile de căldură prin convecție și conducție, permițând obținerea de performanțe superioare de absortie termica. Astfel de panouri solare se pot utiliza pe toata perioada anului avand o eficienta cu 30% mai ridicata decat panourile plane. Un alt mare avantaj îl reprezintă faptul că suprafața absorbantă a tuburilor este de 360 grade si mereu perpendiculară pe direcția razelor solare. Daca vreti sa comparati eficienta panourilor Westech cu alte panouri care sunt in comert, solicitati certificatul de test si calitate de la panourile cu care vreti sa le comparati. Acest certificat se numeste Solar Keymark, unde sunt trecute toate datele si rezultate in urma testului de performanta.

 
WESTECH SOLAR SP-58
WESTECH SOLAR WT-B58
WESTECH HY-H58 CPC
PANOU PLAN
Panou Solar Westech-20 tub-SP-58  
panou-WT-B-58
heat-pipe-WT-B  
Panou solar Westech CPC
Oglinda CPC in tub  
panou plan
569 kW/h/m²/an
730 kW/h/m²/an
780 kW/h/m²/an
525 kW/h/m²/an
 
Tuburi de rezerva SP-58   Tuburi de rezerva WT-B58   Tuburi de rezerva HY-H58   Protectie Panouri
Tuburi vidate SP-58 rezerve   Tub vidat WT-B58 rezerva   Panouri solare CPC   Protectie pentru supraincalzirea instalatiilor solare termice
 

Panouri cu tuburi vidate Westech Solar. Aceste tipuri de panouri solare cu tuburi vidate cu HeatPipe, lucreaza in sistem printr-un convertor de caldura, obtinandu-se temperaturi mari de absorbtie si grad enorm de eficienta inclusiv la radieri scazute ale razelor solare. Astfel de instalatii solare pot fi apreciate mai ales in perioadele de primavara timpurie si de toamna tarzie, pe langa pregatirea apei calde putand contribui si la sustinerea incalzirii incaperilor. Pe langa design-ul estetic, seriile WT-B58, SP-58 si HY-H58 CPC, uimesc mai ales prin cheltuielile scazute de montaj si intretiinere. De remarcat, de asemenea este faptul pe langa montajul simplu al panourilor, suprafetele absorbante fiind protejate cu acele tuburi transparente si au durata de viata pana la 25-30 de ani. Colaboram cu firma Westech Solar de mai mult de 9 ani si putem spune ca produsele lor sunt de calitate absoluta. NU avem reclamatii ! Westech Solar este o marca bine cunoscuta care se bucura de un succes real in Germania, Austria, Romania si in multe alte tari Europene.

Panouri solare Westech. Rezistenta panourilor solare la grindina a fost testata in laboratoare speciale si putem spune ca panourile cu tuburi vidate rezista la grindina pana la 25mm. Normativele de verificare europeana EN12975, Solar Keymark, SPF Elvetia, BAFA Germania etc. dau dovada calitaii exceptionale a panourilor solare Westech. Aceste documente de testare confera cei 10 de ani de garantie pe care firma o ofera pentru vidul din tuburile de sticla si 5 ani la intregul ansamblu al panoului. Datorita diverselor modele existente, 10, 18, 20, 22, 24 si 30 de tuburi vidate, se pot realiza suprafete brutte de colectori intre 1,5mq pana la 5,10mq. Un avantaj de mare importanta este faptul ca tuburile vidate defecte se pot schimba fara ca instalatia solara sa fie golita de antigel si nici macar nu trbuie sa fie oprita din functiune. Acest lucru este un avantaj foarte mare pentru instalatori dar si pentru propietari care sunt scutit de anumite taxe suplimentare pentru golirea si reumplerea circuitului hidraulic ai sistemului solar cu glicol. Panouri solare apa calda. Comercializam panouri solare " EN-GROS " si " EN-DETAILS " Va asteptam la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr.28 Oradea

Panouri solare cu oglinda CPC integrata intre tuburile vidatePremiera mondiala ! Acest panou este produs si patentat de firma Westech Solar si este comercializat numai de firma Nedavi Solar in Romania !!!  Panoul solar cu oglinda CPC (Compound Parabolic Concentrator) integrata intre cele 2 tuburi vidate concentrice numit Westech HY-H58-30 este produs cu o tehnologie de constructie noua si foarte interesanta in comparatie cu panourile solare clasice. Acest panou solar reprezinta o revolutie moderna in domeniul tehnologiei de fabricatie a panourilor solare termice si este comercializat in Europa numai  de firma Westech Solar Germany, Westech Solar Austria si de firma noastra Nedavi Solar din Romania.

Nedavi Solar