Panouri solare plane - Instalatii Solare

Panouri_plane_germane

PANOURI PLANE - THERMIC ENERGY GERMANY -

Panourile solare plane clasice pentru apa calda menajera sunt construite in general pe principiile tehnice clasice. Suprafetele "negre" care absorb radiatiile solare si care vor fi transformate si transferate cu ajutorul panoului plan in energie termica au un rol extrem de important. Aici este defapt chieia calitatii unui panou plan. Eficienta absorbtiei si eficienta transferului termic catre schimbatorul de caldura din boiler sau puffer. Nu vrem sa facem comparatii intre panurile plane de la firma Thermic Energy din Germania si alte tipuri de panouri solare termice produse in Europa si nici nu vrem sa spunem ca panourile comercializate de noi sunt cele mai bune de pe piata din Romania.

Va lasam pe dvs. sa decideti care sunt panourile potrivite pentru locatia dvs. Noi va punem la dispozitie datele tehnice si certificatele de test si calitate de la aceste panouri plane iar dvs. ramane sa le analizati. Firma noastra promoveaza aceste produse si pana acum noi nu am fost dezamagiti de rzultatele lor. Cea mai importanta parte a panoului solar e termic ste suprafata absorbanta de care depinde performanta colectorului si respectarea parametrilor intr-o mare masura, deoarece absorbantul lucreaza in conditii dificile - la temperaturi de functionare joase si inalte. Importanta cruciala cade asupra calitatii materialelor si a tehnologiei de productie pentru panourile solare plane.

In imaginea mare de mai jos pe care o aveti in fata puteti vedea ca este vorba de un panou plan construit dupa metoda clasica. Peste 90% din panourile de pe piata sunt construite cu aceasta metoda simpla si cu eficienta scazuta. Noua tehnologie brevetata WLT, face ca eficienta panoului sa creasca foarte mult. Va rog sa analizati aceste fotografii de mai jos si veti intelege de unde apare acest plus de eficienta. Va rog sa acordati maximul de atentie la teava de cupru si forma ei si modul in care a fost deformata. Suprafata plana ( vezi imaginea din stanga) de la teava de cupru este cheia succesului pentru aceste panouri plane.

 
Panou solar plan - panouri plane

WLT - ANSAMBLU

 

THERMIC ENERGY WLT

 

TEHNOLOGIE CLASICA

 

CONSTRUCTIE OBISNUITA

panou_plan_modern_sectiune   panou_plan_modern   panou_plan_clasic   panou_plan_obisnuit

 

 

 

 

 

 

 

Daca doriti ceva mai bun decat bun, folositi panourile plane Thermic Energy !
 

FK 206 ME-2A-SI

 

FK 206 ME-2A-SW

 

FK 253 HA-4A-SW

 

KBB K4 23 VH Quer

Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy   Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy   Panou_Solar_Plan_Thermic_Energy   Panou _Solar_Plan_Orizontal

Pret fara TVA: 267,0 €

 

Pret fara TVA: 284,0 €

 

Pret fara TVA: 355,0 €

 

Pret fara TVA: 385,0 €

 

PANOURI PLANE - CERTIFICATE DE TEST SI CALITATE
Panourile solare plane pentru apa calda menajera Made in Germany sant insotite de certificate de test si calitate si au 10 ani garantie. Stocul de garantie este in Oradea pe Str. Greierului Nr. 28. Va asteptam la sediul firmei noastre intre orele 09:00 - 17:00. Calitatea panourilor a fost confirmata prin teste independente. Ele au fost în anul 2007, la Institutul de Solar Energy Research (ISFH) în Hameln, 12975-1/2 testate cu succes in conformitate cu ISO Germania si sunt certificate fiecare cu Solar Keymark. Va rog sa accesati numarul de certificare pentru cele doua modele comercializate de noi. Nr. de inregistrare 011-7S2429 F, si 011-7S2432 F, dovedesc calitatea produselor. Prin modernizarea continua si automatizarea proceselor de fabricatie, a panourilor solare calitatea a fost inbunatatita. Costurile dupa aceasta evolutie au ramas insa aceleasi in ciuda cresterii preturilor materiilor prime in mare parte neschimbate. Instalatii Solare Oradea. Panou plan Thermic Energy

 
Panouri_plane_de_calitate