Panou Solar cu 24 de tuburi vidate Westech

MODEL - WESTECH SOLAR SP-58-1800-24A
 
Panou Solar  24 tuburi vidate DATE TEHNICE
   
Denumire panou Westech SP-58-24A
Numarul de tuburi 24 buc.
Latime 2020 mm
Lungime 1970 mm
Adancime 157 mm
Suprafata totala 4,35 m²
Suprafata absorbtie 2,23 m²
Greutate 90 Kg
Presiunea de lucru 6 bar
Dimensiune tub

Ø 58 - 1812 mm

Material pentru tuburi borosilikatglas
Material pentru colector Al/Cu/Sticla/Vata
Material absortie Ail-N/AI pe sticla
Denumirea de tub Heat Pipe
   
Pret fara TVA 404,0 euro
 

Panou Solar cu 24 de tuburi vidate. Panourile Westech sunt panouri solare cu tuburi vidate potrivite pentru incalzirea apei dintr-un boiler de 200 litri. Dimensiunea bulbului de cupru numit Heat Pipe are numai 14 mm dar eficienta panoului este foarte buna. Panoul Solar cu 24 de tuburi din seria SP-58, incalzeste 8 litri de apa pe tub pe zi. Garantia tuburilor vidate, mai exact a vidului dintre cele doua tuburi concentrice este de 10 ani. Garantia se refera efectiv la tuburile vidate de sticla si vidul din interiorul lor. Calitatea Panourilor Solare Westech este dovedita prin certificate de test si calitate. Panouri solare termice in ardeal. Instalatii solare Oradea. Ne puteti vizita pe Str. Greierului Nr. 28. Putem dimensiona impreuna instalatia solara pe care doriti sa o achizitionati. Programul nostru de lucru il gasiti la sectiunea contact.

Panouri solare. Instalatiile solare cu tuburi vidate pot fi folosite in multe aplicatii. Pe langa prepararea apei calde menajere instalatiile solare termice pot fi folosite ca aport termic la incalzirea locuintelor. Pentru aportul la incalzire numarul de colectoare solare trebuie sa fie mai mare decat cel pentru apa calda menajera si calculat in functie de suprafata de de incalzit. Noi recomandam aportul instalatiei solare la incalzire, numai la locatiile cu incalzire prin pardoseala. Aportul la incalzire trebuie inteles corect. In perioada de iarna plina zilele sunt scurte si in general intunecate. In aceste conditii instalatia solara are un efect scazut chiar si la prepararea apei calde menajere. Dar in perioada de trecere adica, in toamna tarzie si primavara timpurie instalatiile solare au o eficienta destul de buna si pot contribui la incalzirea incaperilor binenteles daca instalatia a fost gandita in acest fel. Dimensionarea instalatiilor solare pentru aport la incalzire trebuie realizata in asa fel incat in perioada de vara instalatia solara sa aiba posibilitatea de descarcare a energiei termice dobandita de la soare. Firma noastra va pune la dispozitie un sistem pentru protectia panourilor la suprainalzire.

Tuburile vidate. Efectul de termos, ma refer la vidul care este intre cele doua tuburi concentrice, face ca tuburile vidate sa aiba o izolatie termica buna si sa poata transmite energia termica absorbita de la soare mai departe catre colector. Dupa cum bine stiti instalatiile solare cu tuburi vidate pot fi folosite cu succes ca aport la incalzire. Pentru aportul la incalzire instalatia solara trebuie sa fie alcatuita din mai multe panouri solare. Un tub vidat are o putere de 64W atunci cand intensitatea soarelui are 1000W/m² (zi insorita de vara). Deci un panou cu 24 de tuburi vidate are o putere de numai 1500W si din acest motiv pentru aport la incalzire sunt necesare mai multe panouri solare. Chiar daca mercurul termometrului in perioada de iarna ajunge la -30°C si daca soarele straluceste pe cer, eficienta instalatiei solare o sa va uimeasca. Se numesc instalatii solare deci au nevoie de soare. Panourile solare Westech SP-58 au o eficienta de 569 kW / h/m²/an, atunci cand soarele are o intensitate de 1000W/m². Instructiuni de montaj: panou solar cu 24 de tuburi

Nedavi Solar Oradea - Panouri solare cu tuburi vidate.