Panou Solar Westech cu 20 de tuburi vidate

MODEL - WESTECH SOLAR SP-58-1800-20A
 
Panou Solar  cu 20  de tuburi vidate DATE TEHNICE
   
Denumire panou Westech SP-58-20A
Numarul de tuburi 20 buc.
Latime 1760 mm
Lungime 1970 mm
Adancime 157 mm
Suprafata totala 3,47 m²
Suprafata absorbtie 1,6 m²
Greutate 69 Kg
Presiunea de lucru 6 bar
Dimensiune tub

Ø 58 - 1812 mm

Material pentru tuburi borosilikatglas
Material pentru colector Al/Cu/Sticla/Vata
Material absortie Ail-N/AI pe sticla
Denumirea de tub Heat Pipe
Garantie tuburi vidate 10 ani
Pret fara TVA 340,0 euro
 

Panou solar Westech cu 20 de tuburi vidate. Acesta este modul termic se utilizeaza pentru prepararea apei calde menajere. Colectorul cu 20 de tuburi SP-58 poate incalzi intr-o zi insorita 160 litri de apa de la temperatura de 12° C la o temeratura de 50°C. Deci un singur tub vidat poate incalzi 8 litri de apa pe zi. Tehnologia moderna de Heatpipe este folosita pentru captarea energiei solare si transformarea ei in energie termica. Suprafata de absorbtie a tuburilor vidate transforma energia solara in caldura si o transfera prin lamelele de aluminiu din interiorul tuburilor la tevile de cupru numite Heat Pipe. Sistemul solar poate functiona independent sau poate fi combinat cu o alta sursa existenta de energie. Pentru aceasta combinatie este nevoie de un boiler cu 2 serpentine. Panoul solar cu 20 de tuburi este folosit pentru instalatii simple de preparare a apei calde menajere.

O combinatie cu mai multe panouri cu 20 de tuburi poate deservi la incalzirea picinelor. O alta aplicatie a sistemelor solare este aportul la incalzire in perioada de toamna tarzie si primavara timurie si chiar in sezonul rece. Datorita tehnologiei moderne de constructie montajul acestor colectoare este foarte simplu si nu necesita macara sau sisteme de ridicare speciale. Colectorul termic se transporta pe acoperisul casei cu multa usurinta dat fiind faptul ca cea mai grea cutie cantareste numai 26 Kg. Ansamblarea panoului se poate realiza si numai de o singura persoana dar noi totusi recomandam sa se lucreze in doi. Pasta de transfer termic este livrata odata cu panoul si are un rol foarte important in transferul termic de energie. Instructiunile de montaj le aveti in RO, iar pozele din manual colectorului va ajuta foarte mult la acest montaj. Incercati si veti reusi cu siguranta sa ansamblati acest panou solar cu 20 de tuburi.

Un alt punct important la aceste colectoare Westech este faptul ca tuburile defecte se pot inlocui chiar daca instalatia solara functioneaza. Nu este necesar sa opriti instalatia din functionare sau sa goliti circuitul hidraulic de antigel. Tuburile defecte se pot inlocui fara nici o problema. Aceasta operatie de inlocuire a tuburilor o puteti realiza chiar singuri fara sa aveti nevoie de scule sau dispozitive speciale. Printr-o simpla apasare pe o lamela de la sistemul de prindere a tubului veti reusi sa scoateti tubul vidat din colector. Urmeaza sa-l inlocuiti mai exact toate componentele din interiorul tubului defect se transfera in tubul nou si se introduce din nou in colector. Sistemul de prindere este sistemul clasic numit cli-clac. Utilizand acest tip de panouri Westech SP58 veti avea numai avantaje. INSTRUCTIUNI DE MONTAJ ACCESATI AICI : cerc_albastru

PANOURILE SOLARE CU TUBURI VIDATE WESTECH SOLAR AU O EFICIENTA DE 569 kW / h/m²/an