Panou Solar Westech cu 10 de tuburi vidate

 

Panou Solar Westech  10 tuburi DATE TEHNICE
   
Denumire panou Westech SP-58-10A
Numarul de tuburi 10 buc.
Latime 960 mm
Lungime 1970 mm
Adancime 157 mm
Suprafata totala 1,90 m²
Suprafata absorbtie 0,80 m²
Greutate 35 Kg
Presiunea de lucru 6 bar
Dimensiune tub

Ø 58 - 1812 mm

Material pentru tuburi borosilikatglas
Material pentru colector Al/Cu/Sticla/Vata
Material absortie Ail-N/AI pe sticla
Denumirea de tub Heat Pipe
Garantie 10 Ani
Pret fara TVA 184,0 euro
 

PANOU SOLAR WESTECH SP-58-1800-10A

Cu un panou solar cu 10 tuburi model SP-58 puteti incalzi 80 litri de apa pe zi. Deci cu un tub vidat se poate prepara 8 litri de apa calda menajera pe zi de la temperatura de 13°C la 50°C daca intensitatea soarelui este de 1000 W/m². O zi insorita de vara in Constanta depaseste cu mult aceasta valoare. Panourile solare cu tuburi vidate Westech sunt panouri solare de tip heat pipe. Tuburile vidate se compun din doua tuburi de sticla concentrice intre care se formeaza vid. Tubul din interior este acoperit de o suprafata absorbantă iar in interiorul lui este un tub de cupru prin care circulă un agent termic. Vidul dintre cele doua tuburi reduce la minimum pierderile de caldura prin convectie si conductie, permitand obtinerea de performante superioare (randament si temperaturi mai mari).

Pentru utilizarea corecta a instalatiilor solare cu tuburi vidate, achizitionate de la firma noastra, personalul nostru va sta la dispozitie si va furnizeaza informatiile corecte de exploatare. Datorita temperaturilor mari la care poate ajunge instalatia solara termica (peste 200°C), va recomandam sa aveti in permanenta un consumator adica o posibilitate de consum a apei calde menajere. Daca stiti ca apa calda menajera produsa de instalatia solara nu poate fi consumata zilnic, puteti folosi un sistem de disipire a caldurii pentru a se evita supraincalzirea frecventa a sistemului solar.

Astfel de colectoare solare sunt eficiente in zonele cu temperatura moderata, utilizarea lor in zone calde justificandu-se doar în instalații tehnice unde este nevoie de temperaturi mai mari. Un alt avantaj îl reprezintă faptul că suprafața absorbantă fiind mereu perpendiculară pe direcția razelor solare, energia absorbită este aproape constantă în cursul zilei. Instalatii solare pentru apa calda menajera comercializate de firma Nedavi Solar Oradea.

PANOURILE SOLARE CU TUBURI VIDATE WESTECH-SOLAR GERMANIA AU O EFICIENTA DE 569 kW / h/m²/an

INSTRUCTIUNI DE MONTAJ ACCESATI AICI : Instructiuni montaj panouri solare