Deschide Chat-ul.
1
Close chat
Bună ziua! Vă mulțumim că ne-ați vizitat. Apăsați butonul START pentru a discuta cu specialiștii noștrii. :)

START

 

Oferte si promotii Casa Verde - instalatii solare

Firma Nedavi Solar ofera instalatii solare in combinatii diferite oferta_speciala

Instalatiile solare termice se livreaza in 1-2 zile lucratoare in toata tara - pret de importator -

Casa verde panouri solare
panouri Solare - Nedavi Solare
panouri Solare - Nedavi
Casa verde 2016
Boiler cu 2 serpentine 300 Litri

PROMOTIE Nr. 1

Pachet solar AMC 3-4 persoane

PROMOTIE Nr. 2

Pachet solar ACM 4-6 persoane

PROMOTIE Nr. 3

Pachet solar AMC 6-8 Persoane

PROMOTIE Nr. 4

Boiler cu 2 serpentine 300 Litri

       

Casa Verde program de finantare nerambursabila pentru energie verde.

Programul “Casa Verde” urmărește să faciliteze instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă. Acesta poate fi accesat de persoane fizice care sunt proprietari de imobile care doresc să obţină finanţare nerambursabilă de până la 6000 de lei pentru instalarea de panouri solare Westech. Subventia de până la 8000 de lei este pentru instalaţii termice cu pompe de căldură si cazane termice pe bază de peleţi. Daca intamplator nu indepliniti conditiile de accesare a programului Casa Verde asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la ideea de a acizitiona o instalatie solara. Un sistem solar va aduce numai avantaje.

Programul 'Casa Verde' privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire pentru persoane fizice, demarat în 2011. Pentru acest Program s-au alocat 44,5 milioane lei pentru finanțarea contractelor în vigoare și 94,7 milioane lei pentru contracte noi. Din sumele alocate pentru acest an se estimează că în jur de 15.500 de persoane fizice vor beneficia de finanțare. Spre comparație, în perioada 2011 — 2015, în jur de 25.000 de persoane fizice au beneficiat de finanțare prin acest Program. Programul 'Casa Verde' este completat de Programul 'Casa Verde' este completat de 'Casa Verde Plus' pentru care au fost alocate 45 milioane de lei, din care vor fi finanțate materiale ecologice, sisteme de acoperișuri verzi, sisteme de eficientizare a consumului de resurse și altele.

Guvernul actual isi propune sa finanteze, pentru anul 2016, proiecte și programe pentru protecția mediului în valoare de 790,1 milioane lei, această sumă fiind destinată atât pentru onorarea contractelor în vigoare, cât și pentru încheierea unor noi contracte de finanțare Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național prin care, în anul 2015, au fost scoase din uz 25.423 de autovehicule cu o vechime mai mare de 8 ani, suma alocată fiind de 220 milioane lei. Pentru anul 2016, prin proiectul de buget s-au alocat 145 de milioane lei pentru finanțări noi, prin care se estimează că vor fi scoase din uz aproximativ 20.000 de autovehicule; Pentru programul de stimulare a achiziționării de mașini noi electrice și hibride (Rabla Plus) s-au alocat 75 milioane de lei.

Indiferent daca beneficiati de acest program sau nu, o instalatie solara pentru prepararea apei calde menajere este rocomandat sa achizitionati. Economisiti bani si protejati mediul inconjurator folosind energia soarelui care este inepuizabila. O astfel de instalatie folosita in mod frecvent si intens se poate amortiza in cativa ani. Garantia "tuburilor vidate" care sunt de fapt elementele principale intr-o instalatie solara este de 10 ani. Stocul pentru garantie fiind la Oradea. Oferte si promotii la preturi foarte convenabile oferite de firma Nedavi Solar.

Instalatiile solare cu tuburi vidate heat pipe , economisesc 80% la apa calda menajera si 30% la incalzire !