Kit de montaj panouri fotovoltaice

KITURI DE MONTAJ - PANOURI FOTOVOLTAICE.

Accesorii si elemente de montaj pentru sisteme fotovoltaice. Va oferim materialele si accesorii necesare montajului de panouri fotovoltaice pe acoperisuri inclinate placate cu tigla, tabla, sau alte materiale clasice folosite la acoperisul cladirilor. Este foarte important ca la ansamblarea panourilor fotovoltaice sa folositi elemente de montaj profesionale. Kiturile de montaj pentru panourile fotovoltaice oferite de firma noastra, contin toate elementele necesare ansamblari instalatiilor fotovoltaice. Pentru sisteme fotovoltaice de dimensiuni mai mari de 10kW va rog sa solicitati oferta de pret la personalul firmei noastre. Toate accesoriile de montaj sunt produse de inalta calitate importate de la firme de renume din Germania. Produsele le avem pe stoc in cantitati apreciabile. Pretul de achizitie poate fi negociat atunci cand vorbim de cantitati mai mari.

Profile de aluminiu 40x40 mm. Elementele de baza pentru ansamblarea panourilor solare fotovoltaice sunt profile de aluminiu 40 x 40mm. Aceste profile speciale din aluminiu sunt extrem de robuste si rezista la sarcini mecanice foarte mari. Important este deasemeni coeficientul de dilatare si contractie care este la fel ca cel de la panourile solare, pe care se monteaza in mod profesional modulele fotovoltaice. Elementele de legatura sau lamele speciale fac ca sistemul de montaj pentru panourile fotovoltaice sa reziste la sarcini de zapada. Barele de aluminiu 40x40 au caneluri adegvate pentru suruburile de inox M8 si M10. Pe aceste caneluri se monteaza deasemenea clemele de mijloc si clemele de capat care fixeaza modulele pe aceste bare de aluminiu. Profilele de aluminiu au lungimea de 6,10m si se pot ridica direct de la firma noastra daca doriti ca barele de aluminiu sa ramana la lungimea lor. Daca barele vor fi expediate catre dvs. prin firmele de curierat va informam, ca aceste bare vor fi taiate in doua. Veti primi binenteles contra cost, daca doriti doua elemente de legatura din aluminiu speciale pentru barele care au fost taiate pentru consolidarea lor.

Suporti pentru montajul panourilor fotovoltaice pe acoperis cu tigla. Acesti suporti pentru acoperisurile cu tigla speciali sunt confectionati din otel inoxidabil cu continut foarte ridicat de crom, care dau otelului folosit o rezistenta deosebita. Aceste elemente de montaj care au un profil special, pentru panourile fotovoltaice au rezistenta foarte buna la apa, abur, umiditate, acizi si baze slabe. Aplicatiile acestui tip de otel inoxidabil sunt foarte diverse. Materialul din care sunt confectionati suportii este folosit cu succes la diferite aplicatii cum ar fi: Aparate de uz casnic si de bucatarie din industria alimentara, in industria mobilei, tehnologie medicala si asupra anumitor ramuri ale industriei chimice, instalatii sanitare, sisteme de incalzire si aer conditionat si in multe alte domenii. Suporti de montaj pentru instalatiile fotovoltaice. Suporti de inox speciali pentru ansamblarea panourilor fotovoltaice pe acoperisuri inclinate placate cu tabla sau cu tigla se pot comanda pe magazinul nostru online sau pot fi ridicati direct de la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr. 28 Oradea.

 
KIT DE MONTAJ - 4 PANOURI - 1KW KIT DE MONTAJ - 12 PANOURI - 3KW KIT DE MONTAJ - 20 PANOURI - 5KW
Kit de montaj panouri fotovoltaice Kit de montaj panouri fotovoltaice 3kW Kit de montaj panouri fotovoltaice 6KW
124,0 euro fara TVA 342,0 euro fara TVA 557,0 euro fara TVA
     
     
KIT DE MONTAJ - 24 PANOURI - 6KW KIT DE MONTAJ - 30 PANOURI - 7,5 KW KIT DE MONTAJ - 40 PANOURI - 10 KW
Kit de montaj panouri fotovoltaice 2KW Kit de montaj panouri fotovoltaice 8KW Kit de montaj panouri fotovoltaice 10KW
664,0 euro fara TVA 825,0 euro fara TVA 1094,0 euro fara TVA