Boiler solar de 500 litri bivalent S-line

Made in Germany

DATE TEHNICE - BOILER 500 Litri - BIVALENT Boiler Solar S-line brauchwasser
boiler cu 2 serpentine 500 litri
   
Inaltime cu izolatie 1.783 mm
Diametru fara izolatie 650 mm
Diametru cu izolatie 750 mm
Nr. de serpentine 2
Material serpentina otel emailat
Serpentina superioara 1,30 m²
Serpentina inferioara 1,90 m²
Presiunea serpentina 15 bar
Presiune max. boiler 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Racord apa rece / calda 1" - filet exterior
Racord serpentin jos / sus 3/4" - filet exterior
Protectie coroziune anod magneziu
Tip de montaj pardoseala
Izolatie termica poliuretan flexibil
Greutate in Kg. 215 Kg.
Garantie 5 ani.
   
Producator Made in Germany

 

Pret fara TVA. 661,0 euro
 

Boiler bivalent de 500 litri (cu 2 serpentine) S-line, pentru apa calda menajera. Sistemul de prepararea si stocarea apei calde menajere este dovedit a fi un produs de calitate Made in Germany. Perioada de garantie totala oferita de 5 ani trebuie sa va convinga ca este un produs de calitate absoluta. Vasul dublu emailat este conceput pentru stocarea apei calde menajera provenita in proportie de 80% de la instalatiile solare. Ideal pentru utilizare ca rezervor de stocare a energiei solare. Unitatea de stocare este din otel S235JRG2 si cu 2 schimbatoare de caldura. Firma Germana Thermic Energy ne pune la dispozitie o gama larga de boilere si puffere pe care le puteti achizitiona de la firma noastra din Oradea, Str. Greierului Nr. 28. Produsele sunt in permanenta pe stoc.

Boilere emailate. Tehnologia de emailare a unui boiler este un procedeu destul de complex care necesita timp si tehnologie speciala. Emailajul inseamna acoperirea totala a suprafetei din interiorul boilerului cu un strat de sticla speciala care se toarna la o temperatura de peste 850°C. Dac boilerul este prevazut cu una sau doua serpentine, acestea vor fi si ele emailate. Sistemul de emailare din interior este conform DIN4753 adica emailare dubla in vid. Anodul de magneziu 11/4 este pentru prevenirea coroziunii conform DIN 4753 instalat in partea de sus a boilerului. Tecile pentru senzori de temperatura sunt incluse in capacitatea boilerului. Vasul emailat are si un termometru standard analog pentru masurarea temperaturi din boiler. In partea din mijloc a vasului este prevazut un racord 11/2" pentru montajul unei rezistente electrice termostatate. Izolatie Green-Line de calitate superioara acoperita cu o manta protectoare de sky cu fermoar de culoare argintie. Boiler solar de 500 litri bivalent, folosit cu succes la instalatiile solare termice in combinatie cu o sursa clasica de incalzire.

Boiler de 500 litri cu doua serpentine. Vasul emailat are la baza o flansa de vizitare cu diametrul de 240mm. Aceasta flansa are rol dublu pentru acest boiler. Creeaza posibilitatea de acces in interiorul vasului pentru service sau pe aceasta flansa se poate monta o rezistenta electrica pentru incalzire permanenta pana in 18 kW. Daca aceasta flansa se indeparteaza, exista o flansa speciala care are un schimbator de caldura suplimentar pentru inca o sursa de incalzire pe care o puteti achizitiona direct de la firma noastra. Boilerul bivalent este un rezervor de acumulare cu serpentine interioare  in care se preparara apa calde menajera prin 2 sisteme termice diferite (ex. poate fi o centrala pe gaz sau pe lemne + un sistem solar). Serpentina superioara se racordeaza la una dintre aceste surse de caldura iar serpentina inferioara se racordeaza la instalatia solara termica. Boilerul de 500 litri de apa calda menajera insemna necesarul pentru cel putin 10 persoane care folosesc in mod frecvent apa din acest boiler. Este recomandat pentru pensiuni, moteluri sau locuri unde se foloseste foarte multa apa calda. Case cu panouri solare in Oradea

Date tehnice: pdf