Baterii solare cu gel - Westech

 

Baterii solare cu gel Westech. Bateriile cu gel sant concepute pentru cele mai inalte cerinte energetice. Tehnologia moderna Westech asigura o functionare a bateriilor absolut fara intretinere, cu ciclu de functionare de mare capacitate, calitate superioara, performanta si putere. Stabilitate mare de cicluri de incarcare, construcție robusta, funcționare fara mentenanta. Durata de viata a bateriilor poate fi pana la 12 ani binenteles la o exploatare corecta din partea utilizatorului. Rata de auto-descărcare este de mai puțin de 3% pe lună. Materialul pentru caracasa bateriei este foarte durabil si rezistent la îmbătrânire. Baterii cu gel folosite cu succes la Instalatii fotovoltaice. Bateria cu gel nu are voie sa ramana descarcata mai mult de 10 zile. Daca aceasta perioada este depasita exista riscul sa nu o mai puteti incarca. Inainte de a scoate bateria din folosinta pentru o perioada de timp, incarcati complet bateria. In cazul unei autodescarcari mici, nivelul electrolitului si densitatea trebuie sa fie controlate la 30 zile. Daca densitatea este mai mica de 1,24 k/cmc este recomandabila reincarcarea bateriei de 100%. Preferabil ar fi demontarea bateriei si depozitarea ei intr-un spatiu corespunzator, pana la reutilizare, unde sa sie protejata de temperaturi scazute.

Acumulatori cu gel Westech. Aceste baterii cu gel pot fi folosite in aplicatii multiple cum ar fi: Iluminarea santierelor stradale, sisteme fotovoltaice cu stocare, barci cu panze, iahturi cu motor, aplicații in petrecerea timpului liber, surse de alimentare neîntreruptibilă UPS. Acumulatorii cu gel, comercializati de firma noastra, sunt acumulatori fara intretinere, sigilati si gata incarcati. Caracteristici: extrem de durabil, în condiții de exploatare corecta. Bateriile cu gel pot fi folosite ca un tampon de stocare a energiei electrice pentru toate aplicatiile de incarcare si desarcare acolo unde este nevoie. Acumulatorii cu gel sunt utilizati la instalatiile fotovoltaice Off-Grid si de asemenea sunt potriviti pentru utilizarea lor la masini sport, barci electrice sportive sau de agrement, vehicule electrice si surse de alimentare de urgenta. Baterie cu gel de 55Ah 12V, 75Ah 12V, 100Ah 12V si 200Ah 12V ii gasiti la preturi foarte convenabile in  magazinul nostru online pentru accesorii si produse fotovoltaice.

Garantia bateriilor cu gel. Garantia bateriei cu gel este de 2 ani. Atentie !! - Va rog sa aveti in vedere atunci cand dvs. utilizati aceasta baterie, la numarul de cicluri (incarcare/descarcare) pe care bateria il face:  pe zi / saptamana / luna / an. Utilizarea bateriei in mod abuziv, adica (exemplu 2 descarcari de 80% pe zi) face ca bateria in mai putin de un an sa nu mai poata fi utilizata si nu se considera baterie defecta ci o baterie uzata care nu face obiectul garantiei. !!! Deci garantia bateriei cu gel Westech, se refera la starea ei tehnica in cei doi ani de garantie si nici decum la starea ei de inmagazinare a energiei electrice, care difera in functie de cum a fost exploatata bateria. Va recomandam sa dimensionati bine bateriile in functie de consumatorii care vor fi racordati la aceste baterii, pentru a evita incarcarea si descarcarea lor in mod repetat sau intr-un mod abuziv.

 
BATERIE CU GEL 200 Ah - 12V BATERIE CU GELl 100 Ah - 12V BATERIE CU GELl 75 Ah - 12V
Baterie cu gel 200Ah-12V Baterie cu gel 100Ah-WT-12V Baterie cu gel 75Ah-12V
285,0 euro fara TVA 162,0 euro fara TVA 122,0 euro fara TVA
     
     
BATERIE CU GEL 55 Ah - 12V Incarcator automatic pentru baterii-SC40 Indicator de baterii-Comfort
Baterie cu gel 55Ah-12V Incarcator automat pentru baterii Indicator de baterii-Comfort
97,0 euro fara TVA 139,60 euro fara TVA 14,0 euro fara TVA
     
Durata de viata a bateriilor depinde foarte mult de modul in care ele sunt dimensionate si utilizate si dupa ciclurile de incarcare / descarcare:
100% rata de descarcare:  350 cicluri
  80% rata de descarcare:  600 cicluri
  50% rata de descarcare:  900 cicluri
  30% rata de descarcare: 1500 cicluri
  20% rata de descarcare: 1700 cicluri