Antigel pentru instalatii solare

Antigel Made in Germany

Produs pentru protecţie la îngheţ pe timp îndelungat si gata pregatit de utilizare. Antigelul solar contine inhibitori de anticoroziune pentru instalaţii de răcire, încălzire precum şi pentru instalaţii solare şi de pompe de căldura. SOLARLIQUID L este un lichid inodor, de culoare roz-violet pe bază de Monopropilenglicol. Acesta poate fi utilizat în domeniul alimentar şi cel de apă potabilă ca ladă frigorifică sau ca lichid pentru transfer de căldură. Inhibitorii speciali de coroziune protejează materialele metalice şi plastice utilizate în instalaţii, împotriva coroziunii, alterării şi incrustaţiei. Aşadar, gradul de eficienţă al instalaţiilor se menţine la max. 250° C. SOLARLIQUID L este un produs care se poate amesteca cu apă. Concentratia antigelului la livrare, are o protecţie la îngheţ de până la -28° C. Miscibil doar cu soluţii pentru protecţie la îngheţ pe bază de Propilenglicol. Din această cauză nu recomandăm amestecul cu alte tipuri de antigel. Antigelul Westech are o proprietate de depozitare de 5 ani, iar conform Ordonanţei referitoare la substanţele periculoase, nu trebuie marcat ca produs periculos. Indicaţiile tehnico-aplicabile conţinute de informaţia referitoare la produs şi de foaia de date de siguranţă, se bazează pe experienţa noastră tehnică. Indicaţiile nu reprezintă promisiunile obigatorii anumitor proprietăţi. Limitarea produsului la un scop concret de utilizare necesită verificarea în prealabil. Această informaţie referitoare la produs nu scuteşte clientul de la obligaţia de a controla marfa la intrare, conform HGB 377/378 Statut: Ianuarie 2007

 

antigel_20
Antigel pentru instalatii solare

 

 

CANISTRA 10 Litri -ANTIGEL PENTRU INSTALATII SOLARE WESTECH Punct de fierbere care este foarte important este de +250°C (presiune circuit 4 bar) iar punctul de inghet este de -28°C. Antigel special pentru instalatii solare gata preparat pentru utilizare in bidon de 10 litri. Este foarte impotrtat este punctul de inghet, dar la fel de important este punctul de firbere la instalatiile solare. Antigel solar pentru instalatii cu panouri solare termice cu tuburi vidate sau plane.

Made in Germany

   
   
Nr. Art Pret fara TVA
W 121 30,00 €uro
   
   

 

antigel_20
Antigel solar

 

ANTIGEL SOLAR WESTECH - CANISTRA 20 Litri - INSTALATII SOLARE Punct de inghet -28°C punct de fierbere +250°C (presiune circuit 4 bar) Antigel special pentru instalatii solare gata preparat in bidon de 10 litri. Este foarte impotrtat este punctul de inghet, dar la fel de important este punctul de firbere al antigelului la instalatiile solare. antigel, instalatii, solare

Made in Germany

   
   
Nr. Art Pret fara TVA
W 122 58,00 €uro
   
   

 

spectrometru

 

REFRACTOMETRU PENTRU VERIFICARE - ANTIGEL SOLAR - Informatie produs - Se utilizeaza pentru masurarea punctului de inghet a sistemelor cu antigel bazate pe etilenglicol sau propilenglicol si pentru verificarea eficientei solutiilor elecrolitice din baterii si a lichidelor de curatare.

Made in Europa

   
   
Nr. Art Pret fara TVA
N 565 39,90 €uro
   
   

 

pompa_manuala

 

Pompa manuala de umplere a instalatiilor solare cu glycol, este o pompa clasica care poate dezvolta o presiune maxima de 4 bar. Pompa este dotata cu racord de 3/4" cu filet exterior. Pompa pote fi folosita in diferite aplicatii fiind robusta si compacta.

Made in Germany

   
   
Nr. Art Pret fara TVA
W 325 65,90 €uro
   
   

 

Pompa incarcare instalatii solare-C

 

POMPA DE UMPLERE CU ANTIGEL - ZUWA KOMPACT P80 - Pompa electrica de umplere a instalatiei solare cu glycol, este o pompa clasica care poate dezvolta o presiune maxima de 5,9 bar. Pompa este dotata cu sistem de filtrare a lichidului si cu furtun flexibil cu racord de 3/4" cu filet exterior. Pompa pote fi folosita in diferite aplicatii fiind robusta si compacta.

Made in Germany

   
   
Nr. Art Pret fara TVA
134053V11 329,00 €uro