Resol DeltaSol CS/2 - Automatizare instalatii solare

Resol_DeltaSol_CS_2

Automatizare Westech 3T1   Resol CS/2 - Westech 3T1
   
  PWM - Pompe de inalta eficienta
  Tensiune de functionare 220V 50Hz
  Consum propriu Standby 1W
  Intrari 4 senzori de temp. PT1000
  Iesire 1 comutare R1 800W 220V
  Diferenta de temp. pornire 8K
  Diferenta de temp. oprire 4K
  Temperatura mediul 0°C  +45°C
  Indice de protectie IP 20 / EN 60529
  Display luminat si animat
  Dimensiuni 172 x 110 x 46 mm
  Greutate 250g
  Livrare: Resol inc. 3 senzori PT1000
  Made in Germany
Resol_schema_montaj   Pret 91,20 euro fara TVA
 

Automatizarea Resol CS/2 - Westech 3T1 este o automatizare folosita cu succes la instalatiile solare. In general vorbind aceast tip de automatizare este folosit la sisteme solare simple. Aceasta automatizare poate sa tina sub control un panou solar sau un camp de panouri solare si un boiler sau un vas de acumulare. Westech 3T1 are functia PWM necesara grupurilor de pompare echipate cu pompe HE (eficienta inalta). DeltaSol CS2 este un controler utilizat la instalatiile solare pentru controlul vitezei a grupului de pompare cu pompa de tip HE. Automatizarea Westech 3T1 se livreaza cu 3 senzori PT1000. Va rog sa acordati maximul de atentie la selectarea celor 3 senzori de temperatura. Numai unul dintre cei trei senzori rezista la temperaturi de pana la 190°C.

Automatizarile Resol sunt echipate sistem PWM. Aceasta functie de PWM (Pulse Width Modulation) este o tehnică folosită pentru a varia în mod controlat tensiunea dată unui dispozitiv electronic. Automatizarea Resol este prevazuta deasemenea și cu o intrare pentru senzor special "VFD Grundfos Direct Sensor", Variable Frequency Drive - VFD, care permite masurarea exacta a cantității de caldură produsa de instalatia solara. Controllerul Resol are funcie de vacanta (raceste apa din boiler pe timp de noapte) si functie antiinghet. AutomatizareaWestech 3T1 este gata programata si gata de start. Controllerul Westech 3T1l functioneaza fara ca dvs. sa-i faceti suplimentar anumite setari. Apa calda menajera este programata la maximum 60°C. Daca dvs. doriti sa modificati aceasta valoare trebuie sa intrati in setarile automatizarii si sa fixati valoarea dorita, in functie de duritatea apei potabile din zona dvs.

Regulatoarele pentru instalatii solare Westech sunt produse Made in Germany de inalta calitate si fiabilitate. Controllerul Westech 3T1 are functia de PWM necesara pompelor electronice cu turatie variabila. Aceste aparate sunt folosite cu succes la instalatiile solare termice si sunt gata reglate (setat) pentru buna functionare a sistemelor. Venim in ajutorul d-vostra daca doriti cu recomandari si scheme tehnice de montaj pentru a putea achizitiona automatizarea ideala pentru instalatia d-voastra. Automatizarile pe care vi le prezentam sunt special concepute sa lucreze si sa se combine impreuna cu instalatiile termice pe care le aveti deja in dotare. Aceste sisteme sunt folosite la incalzirea apei calde menajere sau ca aport la incalzirea spatiului unde locuiti. Automatizarile Westech 3T1 au 3 senzori de temperatura PT1000 care sunt inambalajul aparatului si care sunt inclusi in pretul automatizarii. Daca doriti, setarile de baza pot fi modificate cu multa usurinta dupa cum dvs. doriti. Va rog sa cititi manualul de utilizare care il aveti in limba RO si va veti convinge ca este automatizarea simpla pentru instalatiile solare pe care dvs. o cautati. Produsele sunt pe stoc iar preturile sunt fara concurenta.

Manual de utilizare RO:Resol - Manual de utilizare Produs: Made in Germany: RESOL – Elektronische Regelungen GmbH, www.resol.com