Resol automatizari pentru instalatii solare

Made in Germany

Controller Resol

Automatizarile solare RESOL sunt produse Made in Germany de inalta calitate si fiabilitate, si au functia de PWM pentru toate pompele cu turatie variabila. Aceste aparate sunt folosite cu succes la instalatiile solare termice si sunt gata reglate (setat) pentru buna functionare a sistemelor. Ramane ca dvs. sa va alegeti programul de functionare in functie de instalatia care o aveti achizitionata. Gama larga si diversificata a regulatoarelor solare acopera necesarul tehnic de supraveghere si comanda a instalatiilor solare in configuratii pe care dvs. le doriti. Venim in ajutorul d-vostra daca doriti cu recomandari si scheme tehnice de montaj pentru a putea achizitiona automatizarea ideala pentru instalatia d-voastra. Automatizarile pe care vi le prezentam sunt special concepute sa lucreze si sa se combine impreuna cu instalatiile termice pe care le aveti deja in dotare. Aceste sisteme sunt folosite la incalzirea apei calde menajere sau ca aport la incalzirea spatiului unde locuiti. Automatizarile Resol au cel putin 3 senzori de temperatura PT1000 care sunt inambalajul aparatului si care sunt inclusi in pretul automatizarii.

Un component foarte important la instalatiile solare este pompa de recirculare pentru transferul termic in circuit inchis de la campul de panouri, la boilerul din camera tehnica de la locuinta Dvs. Aceste pompe de recirculare folosite la sistemele solare pot fi pompe clasice sau pompe elecronice cu turatie variabila. Automatizarile Resol pot tine sub control ambele variante de pompe, fara a fi necesar alte accesorii suplimentare. Conversia radiatiei solare în caldura are loc in colectorul panoului solar termic. Energia realizata in colectorul de caldura a panoului solar se transfera mai departe catre boilerele pentru apa calda menajera sau vase de acumulare cu o pompele de recirculare care sunt asistate in permanenta de acest controller solar Resol. Nu numai in timpul verii ci si în perioada de tranzitie, instalatia solara produce energie termica. In timpul iernii, sistemul solar furnizeaza la fel de bine si furnizeaza apa calda dar din pacate numai in zilele insorite. (soare cu dinti !) sau in zilele senine. Veti ramane in mod sigur placut surprinsi, atunci cand temperatura exteriora este de -20°C si instalatia solara o sa va ridice apa in boiler la 50°C. Sistemele comercializate de firma noastra se numesc Instalatii Solare si din acest motiv este foarte important sa avem cat mai multe zile insorite in perioada de iarna.

Pentru instalatiile solare termice, atat in perioada de vara cat si in perioada de iarna, este indicat sa folositi un amestec de apa-glicol (antigel solar) rezistent la inghet si la temperaturi foarte ridicate. Glicolul pe care noi il folosim de la firma Westech Solar Germany, are punctul de inghet la -28°C, iar punctul de fierbere este la 250°C numai atunci cand presiunea in coloana hiraulica este de 3,5 bar. Din acest motiv va rugam sa folositi antigelul comercializat de la firma noastra asa cum este gata preparat pentru utilizare. Nu riscati sa combinati antigelul Westech cu alte tipuri de antigel. Pot aparea reactii chimice nedorite si foarte periculoase pentru instalatia dvs. Tehnologia avansata, de inalta performanta garantează ca o mare parte din necesarul de apa calda folosit intr-o gospodarie pote fi acoperit cu energie solara. Pentru informatii tehnice suplimentare va rog sa ne contactati telefonic: 0757026503 sau e-mail: office@nedavi-solar.ro, Automatizarile Resol au prospectul aparatelor tradus in limba ROMANA. Made in Germany: RESOL – Elektronische Regelungen GmbH, www.resol.com

Resol_DeltaSol_CS-2
AUTOMATIZARE PENTRU INSTALATII SOLARE - Resol CS/2 - Westech 3T1 - Functie PWM

Controller_Resol_DeltaSol_CS_2

Nr. Art.

Denumire
Nr. Intrari
Nr. Iesiri
Nr. Senzori
Senzori optional
Alimentare retea
1 x Releu integrat

Consum propriu

Pret in €uro fara TVA
11209730
4
1
3
1
230 V - 50 Hz
max. 800 W
1 W
91,20
steca_201_sch.
Resol_DeltaSol_CS-2
AUTOMATIZARE PENTRU INSTALATII SOLARE - Resol SLL - Westech 3T2 - Functie PWM

Resol_SLL_Automatizare

Nr. Art.

Denumire
Nr. Intrari
Nr. Iesiri
Nr. Senzori
Senzori optional
Alimentare retea
1 x Releu integrat

Consum propriu

Pret in €uro fara TVA
11209737
Westech 3T2
4
2
3
1
230 V - 50 Hz
max. 800 W
1 W
119,00
Resol_DeltaSol_SLL.
Resol_Senzor_PT1000
SENZOR DE TEMPERATURA - PT1000 - PENTRU AUTOMATIZARI RESOL SI STECA

senzor_PT1000

Nr. Art.

Denumire
Domeniu de masurare
Lungime senzor
Lungime cablu
Diametru
Carcasa senzor
Pret in €uro fara TVA
504.527
-50°C / +180°C
50 mm
1.500 mm
6,0 mm
inox
8,40

Senzor de temperatura PT1000 copatibil pentru automatizarile solare Resol si Steca