Puffer 500 litri fara serpentine

Made in Germany

Date tehnice - Pufer EPS 500 litri Puffer_500_litri_Green_Line. Puffer_500_litri_Green_Line
   
Diametru fara izolatie 650mm (izolatie mobila)
Diametru cu izolatie 850 mm
Inaltime fara izolatie 1.630 mm
Inaltime cu izolatie 1.730 mm
Diagonala 1.679 mm
Racorduri filet interior 1 1/2"
Presiune proba 6 bar
Presiune lucru 3 bar
Temp. max. lucru 95°C
Tip de montaj pardoseala
Izolatie termica poliuretan flexibil
Greutate in Kg. 96Kg.
Garantie 5 ani
   
Producator Made in Germany
  Pret fara TVA. 383,0 euro
 

Pufer 500 litri fara serpentina cu izolatie GREEN LINE

Puffer EPS 500 Litri produs de firma germana Thermic Energy. Este un vase de acumulare folosit la stocarea energiei termice provenita de la o centarala pe lemne sau alte surse de incalzire clasice. Recipientul din otel este utilizat la toate sistemele de incalzire existente. Nu are importanta daca centrala la care vreti sa racordati acest pufer  este o centrala pe lemne, peleti, sau pompe de caldura on/off. Pufferul are rolul de a acumula energia termica rezultata de la aceste centrale si a o distribui ulterior in mod controlat. Racordurile filetate pe lateralul puferului unde exista 8 mufe de 1 1/2 toli cu filet interior iar in partea de mijloc a vasului exista 3 mufe de 1/2 toli cu filet interior. In partea superioara a vasului exista un racord de 1 1/4 toli cu filet interior.

Puffer EPS 500 litri Made in Germany. Firma Thermic Energy este una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de boilere si puffere din Europa. Produsele realizate de aceasta firma sunt produse de calitate si preturi foarte convenabile. Va punem la dispozitie o gama foarte bogata de puffere si boilere de la aceasta firma care au o garantie de 5 ani. Produsul EPS 500 litri este un stocator de energie termica folosit cu succes la sistemele de incalzire. Izolatia termica GREEN LINE este dintr-un material special numit "Vlies"

Energia termica furnizata de sursele clasice de incalzire nu coincide intotdeauna cu necesarul de termic pentru incalzirea locuintelor si prepararea apei calde menajera. Din acest motiv va recomandam sa stocati aceasta energie in puffere si sa o folositi in mod treptat si controlat in functie de necesitati. Veti realiza economii foarte mari folosind aceasta metoda de stocare a apei calde pentru incalzire si utilizarea ei in modul controlat. Avantajul folosirii acestor echipamente este cresterea autonomiei de functionare a centralelor termice pe lemne sau peleti, asigurand astfel un plus de confort. 

Firma Nedavi Solar din Oradea va pune la dispozitie o gama larga si completa de puffere Made in Germany. Puffere Thermic Energy sunt destinate pentru stocarea si depozitarea agentului termic de incalzit. Noi suntem pregatiti sa oferim informatii si sprijin in dimensionarea vaselor de acumulare in functie de suprafata de incalzit si tipurile de centrale care vor fi racordate la aceste puffere. Puffer 500 litri fara serpentine Oradea. Toata gama de produsele sunt in permanta pe stoc si se pot livra in 24 de ore in toate judetele tarrii.

Livrare: Puferul de 500 litri se livreaza imbracat cu izolatia termica numita "Vlies Green Line" de 100mm. Izolatia este detasabila si se inchide/deschide cu un fermoar. Izolatia este de culoare argintie iar capacul de decorativ si rozetele de ornament sunt din plastic rezistent la temperaturi inalte de culoare neagra.