Puffer de 300 litri S-line

Made in Germany

DATE TEHNICE - PUFFER 300 Litri - S-line Puffer_200_Litri_S-line Puffer-S-line-manta
   
Diametru fara izolatie 650 mm
Diametru cu izolatie 850 mm
Inaltime fara izolatie 1.225 mm
Inaltime cu izolatie 1.277 mm
Diagonala fara izolatie 1.318 mm
Nr. de serpentine 0
Presiunea de lucru 3 bar
Presiune de verificare 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Garantie 5 ani
Nr. Articol 60009813
   
Producator Made in Germany
  Pret fara TVA. 350,0 euro
 

Puffer de 300 litri pentru stocarea energiei termice provenita de la o centrala clasica sau pompa de caldura. Ce este de fapt un puffar va putem explica in cateva cuvinte. Un puffer este practic, un vas de acumulare si stocare termica a unui agent termic care provine de la o sursa de caldura. Acest puffer se monteaza intre cazanul pe combustibil solid si instalatia de incalzire pe care o deserveste.

Energia termica produsa de sursele clasice nu coincid intotdeauna cu necesarul dvs. pentru incalzire si apa calda menajera. Va recomandam sa folositi vasele de stocare pentru energia termica, avand posibilitatea de utilizare in mod economic si controlat dupa stocarea acesteia. Acumulator apa calda pentru incalzire. Made in Germany.

Pufferul trebuie dimensionat cu atentie in functie de centrala la care este racordat (centrala pe lemne sau peleti) si binenteles de suprafata care trebuie incalzita. Pentru sistemele de incalzire cu centralele pe gaz nu este necesar acest tip de stocare a energiei termice. Pufferul de 300 de litri este folosit cu succes la pompe de caldura apa-apa sau aer-apa unde are rol de vas de egalizare a temperaturii. Puffer de 300 litri S-line Oradea