Puffer de 200 litri S-line

Made in Germany

DATE TEHNICE - PUFER 200 Litri - S-line Puffer_200_Litri_S-line Puffer-S-line-manta
   
Diametru fara izolatie 500 mm
Diametru cu izolatie 700 mm
Inaltime fara izolatie 1.232 mm
Inaltime cu izolatie 1.282 mm
Diagonala fara izolatie 1.370 mm
Nr. de serpentine 0
Presiunea de lucru 3 bar
Presiune de verificare 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Garantie 5 ani
Nr. Articol 500607
   
Producator Made in Germany
  Pret fara TVA. 350,0 euro
 

Puffer de 200 litri folosit la o instalatie de incalzire reduce riscul de supraincalzire excesiva a sursei de incalzire si are rolul sa conduca la o imbunatatire semnificativa a eficientei si durata de viata a intregului sistem de incalzire. Puferul este recomandat pentru centralele clasice pe motorina, lemne si gaze. Aceiasi forma de economie se poate realiza si la centrala pe peleti sau chiar la pompele de caldura. Pentru instalatiile solare in combinatie cu o sursa de caldura clasica puferul prebuie sa aiba o serpentina de ransfer a energiei termice colectata de la sistemele solare. Energia solara este furnizata gratis si sursa este inepuizabila.

Puffere fara serpentina de 200 litri permit utilizarea a unei surse de caldura externe si a unei rezistente electrice. Vasele de acumulare fara serpentina sunt potrivite pentru toate sistemele de incalzire centrala, indiferent daca acestea sunt alimentate de la cazane cu functionare pe combustibil solid sau fluid, pompe de caldura, sisteme de energie solara, pufferele au rolul de a acumula energia termica rezultata prin ardere.

Va recomandam sa folositi vasele de stocare pentru energia termica produsa de centralele termice. Trebuie stiut ca o centala pentru incalzire cu coincide intotdeauna cu energia termica care se consumata. Centrala poate produce mai multa sau mai putina energie termica decat este nevoie. Cu acest pufer aveti posibilitatea de utilizare a energiei termice in mod economic si controlat dupa stocarea acesteia. Acumulator pentru stocarea energiei termice incalzire pentru incalzire. Produse pe stoc cu livrare rapida in toata tara. Puffer fara serpentina de 200 litri S-line la depozitul din Oradea.