Puffer de 2000 litri S-line

Made in Germany

DATE TEHNICE - PUFFER 2000 Litri - S-line Pufer de 2000 litri-sectiune Pufer de 2000 litri
   
Diametru fara izolatie 1100 mm
Diametru cu izolatie 1300 mm
Inaltime fara izolatie 2130 mm
Inaltime cu izolatie 2.182 mm
Diagonala fara izolatie 2460 mm
Nr. de serpentine 0
Presiunea de lucru 3 bar
Presiune de verificare 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Garantie 5 ani
Nr. Articol 600105
   
Producator Made in Germany
  Pret fara TVA. 906,0 euro

 

Pufer 2000 EPS litri fara serpentine pentru instalatiile de incalzire cu calorifere si cu centrale pe lemne. Energia termica furnizata de sursele de energie clasice (centralele pe lemne) nu coincid intotdeauna cu necesarul de termic consumat pentru incalzirea apei calde menajere si incalzirea lucuintei d-voastra. In mod special pentru centrale cu combustibil solid va recomandam sa folositi pufere de stocare pentru energia termica, avand posibilitatea de utilizare in mod economic si controlat dupa stocarea acesteia. Metoda de dimensionare a puferului intr-o instalatie de incalzire este simpla. Se ia in calcul 50 litri apa pentru 1kW termic. Acest puffer cu capacitatea de 2000 litri poate fi folosit la o centrala termica de minim 40 kW. Folosind aceste puffere in sistemele de incalzire cu lemne ralizati economii de cel putin 35% fata de centralele care sunt racordate direct la calorifere. Puferul de 2000 de litri este de fapt un stocator de apa calda pentru sistemele de incalzire. Firma noastra Nedavi Solar din Oradea va pune la dispozitie o gama diversificata de Puffere si boilere Made in Germany.

Racorduri: Pe lateral exista 8 mufe de 1 1/2 toli cu filet interior iar in partea de mijloc a vasului exista 3 mufe de 1/2 toli cu filet interior. In partea superioara a vasului exista un racord de 1 1/4 toli cu filet interior. Acesta este un puffer de 2000 litri pentru sisteme de incalzire cu centrale pe lemne. Energia termica emisa de centralele clasice nu coincid intotdeauna cu necesarul de caldura si apa calda menajera a lucuintei d-voastra. Pentru centrale cu combustibil solid (centrale pe lemn sau peleti) va recomandam sa folositi pufere de stocare pentru energia termica. Dupa stocarea energiei termice aveti posibilitatea de utilizare si de control in mod economic. La montajul pufarului intre centrala si calorifere este foarte important sa folositi un filtru Y care se nonteaza pe retur inainte de pompa de recirculare. Nedavi Solar din Oradea cu sediul in Str. Greierului Nr. 28 va pune la dispozitie gama larga si completa de puffere simple sau cu serpentine Made in Germany.

Pentru a putea asigura o durată de viață lunga, puferul de 2000 de litri este construit dintr-un oțel de calitate inalta si acoperit cu o pulbere speciala care protejeaza vasul impotriva coruziunii. Izolatia termica a puferului este realizata dintr-un material neinflamabil cu grosimea de 100 mm, care are un fermoar si se poate demonta cu usurinta. Aceasta izolatie termica îndeplinește condițiile de protecție împotriva incendiilor. Diametrul 2000L tampon fără stratul izolator este de 1100 mm, iar înălțimea este de aproximativ 2182 mm. Produsele le avem pe stoc si le putem livra in toata tara in 48 de ore, binenteles contra cost. Firma noastra raspunde de calitatea transportului, asta inseamna ca orce problema care ar aparea in timpul transportului o rezolvam noi. D-voastra aveti obligatia sa faceti numai receptia produselor si eventual sa faceti sesizarea necesara catre firma noastra daca produsele sunt deteriorate la transport. Puffer de 2000 litri S-line Oradea

NEDAVI SOLAR