Puffer de 1000* litri S-line

Made in Germany

DATE TEHNICE - PUFFER de 1000* Litri - S-line Pufer de 1000 litri Pufer de 1000 litri
   
Diametru fara izolatie* 850* mm
Diametru cu izolatie* 1.050 mm
Inaltime fara izolatie* 1.750* mm
Inaltime cu izolatie* 1.802 mm
Diagonala fara izolatie* 1.768 mm
Nr. de serpentine 0
Presiunea de lucru 3 bar
Presiune de verificare 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Garantie 5 ani
Nr. Articol 60010213
   
Producator Made in Germania
  Pret fara TVA. 538,0 euro

 

Pufer de 1000 Litri sau stocator de apa calda pentru incalzire. Energia solara furnizata gratis de soarele si sursele de energie clasice nu coincid intotdeauna cu necesarul de termic pentru incalzire si apa calda menajera. Va recomandam sa folositi vasele de stocare pentru energia termica, avand posibilitatea de utilizare in mod economic si controlat dupa stocarea acesteia. Firma Nedavi Solar din Oradea va pune la dispozitie gama completa de Puffere Made in Germany. Puffer de 1000* litri S-line Oradea.

Vasele tampoan sunt unități de stocare a energiei termice care garantează stocarea temporară a căldurii care este în exces. Aceste pufere sunt conectate direct la sistemele de încălzire clasice. Rezervorul asigură că apa încălzită din cazan sau centrala si poate fi trecută direct în puffer pentru stocarea intermediara. Pufferul de stocare termică poate fi controlat si poate fi programat sa cedeze energia termica numai atata cat este nevoie. Pompele de recirculare racordate la puffer alimenteaza in mod controlat circuitele de incalzire de la radiatoare sau încălzirea prin pardoseală. Utilizarea vaselor tampon numite puffere convenționale la surse de energie cu combustibil solid, cum ar fi cuptoare pe bază de apă sau cazanele cu gazeificare aduc un mare beneficiu propietarului. Dacă doriți să conectați mai multe surse de căldură, utilizarea unui tampon oferă cu schimbătoare de căldură una sau două. Acest lucru este necesar atunci când se utilizează circuite diferite.

Pentru stocare a energiei termice firma Thermic Energy din Germania ne garanteaza o gamă largă de produse de inaltă calitate si preturi convenabile. Pufferele sunt disponibile in diferite dimensiuni, precum și în diferite volume de stocare. Dacă doriți să conectați unitatea de stocare la un sistem solar, ar trebui să acordați atenție si sa alegeti un puffer cu schimbător de căldură integrat. Un rezervor de stocare tampon are nu numai un efect profitabil asupra consumului dvs. de energie ci in acelasi timp garantează si durabilitatea sistemelor dvs. de încălzire. Reduceți riscul supraîncălzirii excesive a sursei dvs. de încălzire și duceți la o îmbunătățire semnificativă a eficienței și duratei de viață a întregului sistem de încălzire de la locatia dvs. Următoarele reguli se aplică încălzirii cu combustibil lichid și gaz: intervalele lungi ale ciclului reduc consumul de energie și măresc durata de viață. In cazul in care instalatia de incalzire este sustinuta de o instalatie solara, va putem garanta ca veti avea o economie importanta la consumul de lemne. Asigurați-vă si verificati cele trei puncte importante atunci când alegeți pufferul pentru instalatia dvs. de incalzire.

Verificati va rog daca înălțimea plafonului este suficient de inalta la locul de instalare a pufferului.
Inaltimea si lățimea ușii în ceea ce privește transportul către locul de instalare a vasului.
Aveti grijă de volumul adecvat de depozitare sau stocare a energiei termice in vasul pe care doriti sa-l achizitionati.

Puteti solicita daca doriti informatiile tehnice necesare pentru modul de dimensionare a pufferilor pentru instalatia de incalzire de la locatia dvs. La firma noastra exista in permanenta un specialist care va poate furniza informatiile dorite. In funcție de model, pufferele pot fi de asemenea echipate cu un cartuș de încălzire suplimentar cu care va puteti racorda la o sursa suplimentara de incalzire.