Puffer de 1000 litri S-line Made in Germany

Made in Germany

DATE TEHNICE - PUFFER de 1000 Litri - S-line Pufer de 1000 litri Pufer de 1000 litri
   
Diametru fara izolatie 790 mm
Diametru cu izolatie 990 mm
Inaltime fara izolatie 2.045 mm
Inaltime cu izolatie 2.095 mm
Diagonala fara izolatie 2.086 mm
Nr. de serpentine 0
Presiunea de lucru 3 bar
Presiune de verificare 6 bar
Temp. max. lucru 95°C
Garantie 5 ani
Nr. Articol 600102
   
Producator Thermic Energy
      Pret fara TVA. 494,0 euro

 

Pufer 1000 litri Made in Germany. Firma de specialitate in acest domeniu Thermic Energy este una dintre cele mai mari si mai cunoscute firme producatoare de boilere si puffere in Germania. Calitatea produselor face ca aceasta firma sa fie cunoscuta si apreciata in toata lumea. Firma exporta produsele realizate in mai multe tari din Europa si din lume. Noi facem import direct de la aceasta firma Germana care ne pune la dispozitie o gama foarte bogata de puffere si boilere. Produsul prezentat este un stocator de apa calda pentru sistemul de incalzire combinat cu centrale pe lemne sau peleti.

Stocarea energiei termice. Trebuie sa stiti ca energia termica furnizata de sursele de energie clasice (centrale pe lemne, motorina, peleti) nu coincid intotdeauna cu necesarul de termic pentru incalzirea locuintelor si prepararea apei calde menajere. In functie de lemnul pe care dvs. il folositi energia termica poate fi prea multa sau prea putina. Din acest motiv noi va recomandam sa folositi vasele de stocare (Puffere) pentru stocarea energiei termice, avand posibilitatea ca ulterior sa utilizati aceasta energie stocata in mod economic si controlat in functie de confortul pe care doriti sa-l realizati. Firma Nedavi Solar din Oradea va pune la dispozitie gama completa de Puffere Made in Germany. Puffer de 1000 litri S-line Oradea.

Vas tampon 1000 litri. Este foarte important daca aveti incalzirea cu combustibil solid sa folositi un vas tampon pentru a evita si impedica supraincalzirea instalatiei. Puuferul trebuie dimensionat in functie de capacitatea centralei. De regula se ia in calcul 50 litri/kW. Deci acest pufer de 1000 litri poate fi utilizat la centrale mici si puteti realiza economii de pana la 40% comparativ cu un sistem de incalzire fara posibilitate de stocare. Pentru a asigura o durată lungă de viață a puferului oțelului de înaltă calitate este acoperit cu pulbere. Izolarea termica este realizata dintr-un material special de 100 mm care pastreaza energia termica stocata pe o perioada îndelungată. Aceasta izolatie îndeplinește normele de protecție împotriva incendiilor. Producătorul Thermic Energy din Germania ofera o garantie de 5 ani la acest produs de calitate.

Puffer EPS 1000 litri Made in Germany. Firma Thermic Energy este una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de boilere si puffere din Europa. Produsele realizate de aceasta firma sunt produse de calitate absoluta si preturi foarte convenabile. Va punem la dispozitie o gama foarte bogata de puffere si boilere de la aceasta firma care au o garantie de 5 ani. Produsul EPS 1000 litri este un stocator de energie termica folosit cu succes la sistemele de incalzire. Izolatia termica GREEN LINE este dintr-un material special numit "Vlies"

Date tehnice: Date tehnice puffer 1000-1W