Instalatii solare pentru apa calda menajera

Firma Nedavi Solar ofera instalatii solare in combinatii diferite ! Va rog sa va alegeti !!!

Instalatiile solare le putem livra in 2-3 zile lucratoare in toate judetele tarii - pret de importator -

Apa_calda_pentru 3-4_persoane
Instalatie_solara_4-6_persoane
Instalatie_solara_6-8_persoane
Instalatie_solara_8-10_persoane

Pachet Solar Nr. 1

Apa calda pentru 3-4 persoane

Pachet Solar Nr. 2

Apa calda pentru 4-6 persoane

Pachet Solar Nr. 3

Apa calda pentru 6-8 Persoane

Pachet Solar Nr. 4

Apa calda pt. 8-10 Persoane

03_mic.jpg
04_mic.jpg
pachet solar pentru 6-8 persoane
05_mic.jpg

Pachet Solar Nr. 5

Apa calda pt. 14-16 persoane

Pachet Solar Nr. 6

Apa calda pt. 18-20 persoane

Pachet Solar Nr. 7

Apa calda pt. 22-25 persoane

Pachet Solar Nr. 8

Apa calda pt. 36-40 persoane

09_mic.jpg
10_mic.jpg
11_mic.jpg
12_mic.jpg

Pachet Solar Nr. 9

Pachet LUXUS 2-4 persoane

Pachet Solar Nr. 10

Pachet COMPACT 2-4 persoane

Pachet Solar Nr. 11

Pachet OPTIM 2-5 persoane

Pachet Solar Nr. 12

Pachet PISCINA 2-6 persoane

 

Instalatii solare pentru apa calda si aport la incalzire. Oferte pentru instalatii solare pentru apa calda cu panouri termice cu tuburi vidate. Sistemele solare prezentate sunt pachete orientative care pot fi modificate in functie de necesarul dvs. Folosim numai produse de inalta calitate la configurarea instalatiilor solare. Aceste sisteme solare se pot adapta cu usurinta sa lucreze impreuna cu centralele clasice care le aveti deja in utilizare. Ramane sa ne faceti cunoscut tipul de centrala pe care dvs. o aveti iar noi va dam solutia profesionala de montaj. Referitor la ansamblarea instalatiilor solare, noi va facem cunoscut ca nu este un montaj complicat si ca ansamblarea sistemului poate fi realizat de firme cu profil de instalatii sanitare. Nu acceptati ca montajul sa fie facut de oricine fara calificare de instalator cel putin.

Un sistem solar pentru prepararea apei calde menajere foarte solicitat este instalatia solara pentru apa calda pentru 3-4 persoane. Acesta este compus dintr-un panou solar cu 24 de tuburi vidate si un boiler bivalent cu capacitatea de 200 litri. Accesoriile pentru montajul instalatiei sunt deasemenea prinse in acest pachet. Pretul este foarte convenabil iar prin programul Casa Verde, pretul de achizitie al instalatiei este aproape in intregime acoperit. Va rog sa analizati cu atentie ofertele noastre si cu siguranta veti gasi sistemul potrivit pentru locatia dvs. Daca aveti nevoie de ajutor in configurarea sau alegerea unui sistem solar,puteti apela la personalul bine pregatit a firmei noastre. Puteti folosi numerele de telefon de la sectiunea contact sau simplu pe e-mail.

Noi va putem configura instalatiile  solare pentru apa calda menajera si aport la incalzire adaptate in functie de bugetul dvs. Va oferim GRATIS oferte personalizate pentru apa calda menajera dupa numarul de consumatori (persoane). Pentru instalatiile solare cu aport la incalzire va rog sa ne comunicati suprafata locuintei in m² sau in m³ daca locuinta este mai inalta de 2,80 metri. Va rugam sa ne precizati si sursa de incalzire (centrala) pe care o aveti in functiune si tipul de incalzire (calorifere sau pardoseala). Folosim numai panouri cu tuburi vidate cu tehnologie Heat Pipe. Garantia panourilor solare este de 10 ani. Aceasta garantie de 10 ani este data de producator ! Stocul pentru garantie fiind in Romania la firma Nedavi Solar din Oradea.

Instalatiile solare cu tuburi vidate heat pipe , economisesc 80% la apa calda menajera si 30% la incalzire !