Media - Nedavi Solar Oradea

CASA VERDE PLUS - Program de finantare pentru instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă mai exact pentru instalatii solare pentru prepararea apei calda menajera si aport la incalzire, comercializate si de firma noastra Nedavi Solar din Oradea

     
Casa Verde  Nedavi-Solar

 

- COMUNICAT DE PRESĂ ȘEDINȚĂ DE GUVERN din 30.04. 2016 - Programele 'Casa Verde' și ' Rabla' - finanțate într-o formă completată.

Finanțarea programelor și proiectelor din sectorul protecției mediului au finanțarea asigurată în 2016, din Fondul pentru Mediu. Noutățile din acest an se referă la programul Casa Verde, care va fi completat de noul program 'Casa Verde Plus', iar Programul de stimulare a înnoirii parcului auto (Rabla) va fi suplimentat cu programul' Rabla Plus', dedicat autovehiculelor electrice și hibride.

Executivul a aprobat, în ședința de astăzi, bugetul de venituri și cheltuieli pentru 2016 al Fondului pentru Mediu și al Administrației Fondului pentru Mediu.Potrivit actului normativ, în buget s-au estimat venituri totale în sumă de 836,46 milioane de lei și cheltuieli în valoare de 838,66 milioane lei, deficitul de 2,2 milioane de lei urmând a fi acoperit din excedentul anilor anteriori.

Guvernul își propune să finanțeze, pentru anul 2016, proiecte și programe pentru protecția mediului în valoare de 790,1 milioane lei, această sumă fiind destinată atât pentru onorarea contractelor în vigoare, cât și pentru încheierea unor noi contracte de finanțare Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național prin care, în anul 2015, au fost scoase din uz 25.423 de autovehicule cu o vechime mai mare de 8 ani, suma alocată fiind de 220 milioane lei. Pentru anul 2016, prin proiectul de buget s-au alocat 145 de milioane lei pentru finanțări noi, prin care se estimează că vor fi scoase din uz aproximativ 20.000 de autovehicule; Pentru programul de stimulare a achiziționării de mașini noi electrice și hibride (Rabla Plus) s-au alocat 75 milioane de lei.

Programul 'Casa Verde' privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire pentru persoane fizice, demarat în 2011. Pentru acest Program s-au alocat 44,5 milioane lei pentru finanțarea contractelor în vigoare și 94,7 milioane lei pentru contracte noi. Din sumele alocate pentru acest an se estimează că în jur de 15.500 de persoane fizice vor beneficia de finanțare. Spre comparație, în perioada 2011 — 2015, în jur de 25.000 de persoane fizice au beneficiat de finanțare prin acest Program. Programul 'Casa Verde' este completat de Programul 'Casa Verde' este completat de 'Casa Verde Plus' pentru care au fost alocate 45 milioane de lei, din care vor fi finanțate materiale ecologice, sisteme de acoperișuri verzi, sisteme de eficientizare a consumului de resurse și altele............ Panouri solare ....

AGERPRES/(AS — autor: Doroteea Purcărea, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

 
Nedavi Solar 20 ani experienta
Panouri Solare - Nedavi Solar Oradea   Firma Nedavi Solar   Panouri Solare Nedavi Solar
 
Panouri solare interviu
Client multumit instalatii solare   panouri solare cu tuburi vidate   Instalatii solare apa calda menajera
 

Va recomand sa deschideti si sa urmariti fiecare video in parte si cu siguranta veti afla anumite informatii referitoare la energia verde pe care noi o promovam. Unul dintre cele mai interesante video se numeste REZISTENTA TUBURILOR VIDATE. Va asteptam la sediul firmei noastre din Str. Greierului Nr. 28 Oradea unde puteti vedea toate modelele de panouri solare expuse pe acest site.