Invertor Off Grid 1000W 12V MPPT inclus

 

Invertor de 1000W 12V cu controller MPPT inegrat Date Tehnice
   
Tensiune intrare invertor 12V-25V - 500W
Tensiune iesire invertor 220V
Tensiunea de lucru 800 W
Tensiunea maxima de start 1000 W
Comutare invertor / retea <10 milisecunde
Funcția de economisire a energiei 2,0 Watt
Consumul de energie inactiv de 12 volți 1.5A
Alarmă subtensiune (baterie) 11,0 V
Alarmă suprasarcină 16.0 Volt
Temperatura de lucru +3°C - 40°C
Protecție integrata la +65°C ±3%
Art. Nr. WT-Combi-1000
 
Pret 279,60 euro fara TVA


 

Invertor de 1000W 12V cu controller MPPT inegrat Invertorul de 1000W suporta panouri fotovoltaice pana la 500W atunci cand tensiunea bateriei este de 12V. Invertorul din seria WT-COMBI-MPPT ofera o tensiune pur sinusoidala pentru cele mai inalte performante. Acesta este un dispozitiv de joasa frecventa si cu o eficienta enorma de transformare. Transformarea curentului continuu in curent alternativ este realizata printr-un transformator toroidal robust. Comanda si controlul invertorului este preluata de un microcontroler in combinatie cu ultima generatie de MOS FET. Invertoarele WT-COMBI-MPPT sunt printre cele mai fiabile si robuste dispozitive care pot fi gasite in intreaga lume. WT-Combi-MPPT este un dispozitiv absolut profesional cu controler de incarcare solar MPPT pentru utilizare in conditii grele. Modul de economisire a energiei electrice cu prioritate de consum pe baterii. Gata de utilizare. Invertor Off Grid 1000W 12V MPPT inclus.

Controler de incarcare solara MPPT inclus Module solare pana la 24V pot fi conectate direct la invertor prin sistemul de conexiune MC4 existent la invertor. Controllerul de incarcarcare integrat MPPT (Maximum Power Point Tracking) converteste tensiunea modulului cu tensiunea bateriei, oferind astfel performante maxime care pot fi furnizate de catre modulele solare. Controller-ul protejează bateria de supraincarcare si se utilizeaza la toate tipurile de baterii (gel, AGM, plumb-acide).

Prioritate retea cu functie UPS integrat Invertorul poate fi alimentat in permanenta de la reteaua de 220V, sau generatoare de curent alternativ pentru a mentine bateria in permanenta incarcata daca energia solara lipseste. Daca energia electrica 220V nu mai este disponibila invertorul comuta in mod automat pe baterie. Comutarea de la retea la baterie/baterii este mai mica de <10 milisecunde. Comutarea scurta permite functionarea fara intrerupere a aparatelor conectate la invertor. UPS inseamna , adică sursa neîntreruptibilă de curent, practic este o baterie cu un invertor care transforma curentul continuu de 12 volti in curent alternativ de 220 de Volti. Pentru PC sau diverse electronice sau alti consumatori mai mari, bateria/bateriile sunt încărcate continuu de un redresor iar când curentul de la reţea se întrerupe acest ups trece imediat pe baterie/baterii. În funcţie de puterea bateriilor, un UPS poate alimenta cateva minute pana la cateva ore consumatorii.

Prioritate baterie - functionare cu panouri solare In cazul in care prioritatea este setata pe baterii, invertorul consuma mai intai energia stocata in baterii pana cand tensiunea minimă a bateriei ajunge la 11.5V, dupa care comuta in mod automat pe retea sau generator de curent. Bateria se incarca in mod automat pana la 13,3V redresorul de incarcare dupa care comuta din nou in modul de operare pe baterie. Operatia de comutare de la retea la baterie este <10 milisecunde. Comutarea scurta permite functionarea neintrerupta a consumatorilor (220V) conectati la invertor.

Utilizare: Acest tip de invertor modern poate fi folosit in aplicatii diferite cum ar fi: Plite electrice cu inductie, lampi fluorescente sau LED, frigidere, congelatoare, aparate de cafea si dispozitive extrem de sensibile, cum ar fi televizoare cu LED, calculatoare, echipamente audio, masini de espresso etc. Toti acesti consumatori vor functiona fara probleme.

Date tehnice: Baterie_200Ah-12V_pdf., Puteti comanda: Cos de cumparaturi